OLED monitör almak hata mıdır?

İşte korkumda bundandır. En kötü 5 sene gitse keşke.

OLED yanığı en büyük sorun.
Hocam, gidin araştırın çoğu markanın OLED yanığı garantisi 3 yıl. 3 yıl sonra eğer bir sorun olursa çok sıkıntı. O kadar para verip de mağdur olmanızı istemiyorum hocam. Hatta bazı markalar OLED yanığını garanti kapsamında saymıyor.

İşte korkumda bundandır. En kötü 5 sene gitse keşke.

OLED yanığı en büyük sorun.
Teknoloji işi şanstır hocam. Ben eski hp bilgisayarımı 7 sene sorunsuz kullandım. Sonra yeni bilgisayar almaya karar verince forumlarda uzun bir süre araştırma yaptıktan konular açtıktan sonra hp omen almaya karar verdim. Şimdi keşke almasaydım diyorum 6 ay sonra kendi kendine oyunlarda kapanmaya başladı servise gönderdim geldi bir hafta sonra yinme aynı sorun ve ekrana beyaz bi çizgi ışık sızması oldu hoparlörler cızırtı yapmaya başladı şimdi değişim talep ediyorum. Demem o ki içinize hangisi sinerse kronik sorunu yoksa alın gitsin yapacak bir şey yok.

Çoğu firma 3 sene veriyor. Sonrası ne olacak belli değil.

Hocam peki %100 sRGB, IPS monitörlere baktınız mı? OLED'in keyfini vermeyecektir belki ama daha stabil ve güvenli bir tercih. İnanın %100 sRGB, IPS monitörler de harika renk ve doygunluk sağlıyor.

Hocam OLED, AMOLED ekranlar iyi kullanılmalıdır LCD kadar rahat kullanım standartlarına sahip değiller. Çok uzun süre aynı ekranda kalması uygun olmaz örneğin, böyle durumlarda ekranı kapatmanız veya uykuya almanız gerekir. Ayrıca yüksek parlaklkk da yanmalar yapacaktır. Ama bunun yanında müthiş bir renk kalitesi ve net görüntüler alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…