OLED monitör mü? Kaliteli IPS mi?

Bütçe
50 000

Xtuncay

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS ROG Swift PG27AQDM
Merhaba arkadaşlar yeni PC topladim.
4090 kart 7950x3D islemci 6400 MHz drr5 RAM X670e anakart yani guncel bir sistem buna uygun 2 k agirlik oyun ve sinema olacak ama YouTube icerikleri icinde kulanilacak bir monitör secmek istiyorum. Gonlumden gecen ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED monitör ama oynadigim oyunlar Diablo 4 tarzi sabit simgelerin oldugu oyunlar OLED'te yanma oluyormus o bir tur korkuttu biton para verip yansin istemiyorum OLED 2 k monitor almak mi daha mantikli kaliteli bir IPS alsam bir daha yanar mi eder mi dusunmeden devam etsem mi? Kullanan tavsiyesi olan yazabilir mi?

Paran varsa zorlanmayacaksan OLED al her monitör panelinin bir kusuru vardır kusursuz monitör olmaz zaten OLED yanığı oluşursa belli bir süre sonra geçiyormuş diye biliyorum o konuda rahat olabilirsiniz ama 4090 var diye 40 bin lira monitöre verilmez diye düşünüyorum.

OLED daha mantıklı. Sürekli yüksek parlaklikta kullanmayın, yanık oluşmaz.

OLED alın. Eskisi gibi değil OLED paneller. Yanma durumu falan kolay kolay olmaz.

Valla öyle çok pahalilar gönül almak isterdi 4 k almak ama 4 k için cidden çok para gidiyor ekran kartına üstüne 4 k oled monitörler çok pahalli Asus rog strixin yeni oled monitörünü aldım uygundu msı vardi 4 k bende onu sattım suan cozunurlukten kaybetsemde akıcılık ve renk olarak çok üst seviye oled

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…