OLED monitör önerisi

Bütçe
40000
aa çok sağol hocam çok yardımcı oldun. Bu çalışma süresi olması çok iyiymiş onu isteyeyim hemen ona göre az mı çok mu anlarız.

403 saatmiş hocam. Nasıl sizce iyi bir süre mi?

Son düzenleme:
Gayet iyi, attigim gorsel bana aitti. Ekim'in 10 nundan bu yana 487 saat kullanmisim ben.
Yani senin 2 aydaki süren o monitörün 5 aydaki süresinden daha fazla . 5 ay 150 gün desen günde 2.6 saat aşağı yukarı açık kalmış demek oluyor. Bana da iyi bir süre gibi geldi. O zaman alıyorum hocam eğer anlaşabilirsek.

Almaya gittiğimde kısa basit bir test vs var mı yapabileceğim ekranda panelde bir sorun olup olmadığını anlayabilmek için? Çok anlamıyorum bu işlerden ölü piksel, yanma vs.

Ekran kaplamaları kolay cızılıyor, dırek ısık vuracak sekılde ekranı ıncelersın. Sagına soluna ıyıce bak, fızıksel darbe olmasın. Fızıksel bır sorun yoksa garantısı devam ettıgı ıcın sorun yasarsan halledılır. Pıksel testınden sonra sıyaha yakın grı tonlarında bır sey acıp yanık var mı dıye ınceleyebılırsın. Oled grı tonlarında cızgı cızgı gorunebılır bu normaldır. Bır sorun varsa en ıyı grı tonlarında bellı oluyor.

Foto bana aıt degıl, fotoda goruntu patlamıs ama kabaca grı tonları boyle gorunebılır yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…