Selamlar, glossy ve qd OLED önceliğim, fiyat olarak ise 40binin üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum. 4. nesil qd panel kullanan modeller nelerdir? Ayrıca ürün sayfasında panel nesli belirtilmediği durumlarda kaçıncı nesil olduğunu öğrenmek mümkün mü?
Hocam G5 OLED de mantıklı geliyor fiyatından dolayı, sistemim de çok iyi değil 4060 R5 5600 var. Fakat HDR 400 falan olsa, yeni nesil bir panel olsa yeni sistem topladığımda daha kullanışlı ve uzun ömürlü olabilir. Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Bu arada attığınız monitör güzel ürüne benziyor ama ebrar bilgisayarın yorumları biraz soğuttu açıkçası.
Hocam G5 OLED de mantıklı geliyor fiyatından dolayı, sistemim de çok iyi değil 4060 R5 5600 var. Fakat HDR 400 falan olsa, yeni nesil bir panel olsa yeni sistem topladığımda daha kullanışlı ve uzun ömürlü olabilir. Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Bu arada attığınız monitör güzel ürüne benziyor ama ebrar bilgisayarın yorumları biraz soğuttu açıkçası.
Hocam 40 bin TL monitör almak yerine biraz daha ucuza bir monitör alıp sistemi geliştirseniz daha iyi olmaz mı benimki sadece bir öneri gene karar sizin.
Hocam G5 OLED de mantıklı geliyor fiyatından dolayı, sistemim de çok iyi değil 4060 R5 5600 var. Fakat HDR 400 falan olsa, yeni nesil bir panel olsa yeni sistem topladığımda daha kullanışlı ve uzun ömürlü olabilir. Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir?
Hocam 40 bin TL monitör almak yerine biraz daha ucuza bir monitör alıp sistemi geliştirseniz daha iyi olmaz mı benimki sadece bir öneri gene karar sizin.
Çok doğru hocam önce sistemin gelişmesi lazım da mevcut monitörüm sıkıntıya girince monitör arayışına girdim ve OLED almaya karar verdim, almışken de iyisi mi olsun ucuzu mu olsun ona pek karar veremedim.