LG 27 inc mla OLED ile Samsung G8 quantum dot OLED'in karşılaştırmasını şurada yapmış bir incelemeye kanalı.
Genel olarak Samsung daha canlı renkler, daha sürükleyici bir deneyim, daha fazla parlaklık ve HDR konusunda öndeyken LG ise yenileme hızı, giriş gecikmesi gibi konularda üstün. LG'nin en büyük iki dezavantajı mat ekran ki bu renk canlılığı, HDR ve parlaklık deneyimini bozuyor diğeri de yanma garantisi vermiyor. Yani kısacası LG rekabetçi bir OLED arayanlara için, Samsung hikayeli oyunlar ve film için daha iyi tabii ki Samsung daha pahalı bir monitör.
LG C2 gerçekten çok iyi bir fiyat performans televizyon o fiyata daha kalitelisi yok.
Hocam ben arkadaşı anlıyorum Samsung'un geçmişinde ghostingli monitörler, tarama çizgileri olan monitörler oldukça var o yüzden firmaya önyargılı insanlar ben dahil misal Adam monitöre 1 puan vermiş ps5 de 4k açmamış yahu monitör zaten 4k değil ama bu monitörün hakkını yememek lazım tam bir endgame monitörü olmuş her şeyi muazzam yapıyor. @dakamon hocam zaten monitörü aldı kendisinin bu kaliteyi beğendiğini düşünüyorumBu forumda şu çok var ve rahatsız edici bir durum. Bir ürün hakkında "bu kötü, sorunlu" ne olduğunu sorunca git araştır deniyor. Baktım bulamadım deyince de "sen araştırmayı bilmiyorsun" oluyor. Belki dediğin gibi vardır bu sorun, haklısındır belki ama hiçbir şey göstermeyip ortaya böyle yazınca bir anlamı yok.
Ben de gelirim G8 alırsan monitör yanar, eve sıçrar evin de yanar gidin internetten araştırın yazıyor derim. Bulamadım diyene de "sen araştırmayı bilmiyorsun" der geçerim. Çamur at izi kalsın oluyor böyle yapınca, yaptığınız eleştirinin kabul edilebilirliği yok. Hiçbir dayanağınız olmayan şeylerle vaktimizi harcamaktan vazgeçin artık, varsa bir dayanağı ortaya koyun ki bilelim.
Arkadaşa boş yapıyorsun diyorsun ama arkadaş ortaya link atıyor, somut bir şey sunuyor sen ise sunmuyorsun. Haklı olsan bile bu koşullar altında boşu sen yapıyorsun. Haklıysan somut bir şey koy ortaya alacağımız varsa da almayalım kurtaralım kendimizi bu sorunlu üründen.
Aynen hocam c2 fiyatına göre iyi bir tv ama monitör olarak yapamazdım ben bir de çift monitör kullanıyorum oledi sadece oyun ve film için açıyorum. Samsung G8 OLED biraz pahalı C2 ye göre ama renkler olsun, parlaklık olsun, hdr olsun daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.O büyüklüğü göze alsaydım C2 alır geçerdim bende. O büyüklüğü göze alan insan için biçilmiş kaftan.
Aynen hocam c2 fiyatına göre iyi bir tv ama monitör olarak yapamazdım ben bir de çift monitör kullanıyorum oledi sadece oyun ve film için açıyorum. Samsung G8 OLED biraz pahalı C2 ye göre ama renkler olsun, parlaklık olsun, hdr olsun daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.O büyüklüğü göze alsaydım C2 alır geçerdim bende. O büyüklüğü göze alan insan için biçilmiş kaftan.
Yanma garantisi vermediğine emin misin? TV'lerin yanma garantisi var.Lg 27 inc mla OLED ile Samsung G8 quantum dot OLED'in karşılaştırmasını şurada yapmış bir incelemeye kanalı.
Genel olarak Samsung daha canlı renkler,daha sürükleyici bir deneyim, daha fazla parlaklık ve hdr konusunda öndeyken LG ise yenileme hızı, giriş gecikmesi gibi konularda üstün. LG'nin en büyük iki dezavantajı mat ekran ki bu renk canlılığı,hdr ve parlaklık deneyimini bozuyor diğeri de yanma garantisi vermiyor. Yani kısacası LG rekabetçi bir OLED arayanlara için, Samsung hikayeli oyunlar ve film için daha iyi tabi ki Samsung daha pahalı bir monitör.
LG C2 gerçekten çok iyi bir fiyat performans televizyon o fiyata daha kalitelisi yok.
Hocam ben arkadaşı anlıyorum Samsung'un geçmişinde ghostingli monitörler, tarama çizgileri olan monitörler oldukça var o yüzden firmaya ön yargılı insanlar ben dahil misal Adam monitöre 1 puan vermiş PS5 de 4K açmamış yahu monitör zaten 4K değil ama bu monitörün hakkını yememek lazım tam bir endgame monitörü olmuş her şeyi muazzam yapıyor. @dakamon hocam zaten monitörü aldı kendisinin bu kaliteyi beğendiğini düşünüyorum
Malesef monitörde vermemiş hocam. TV'lerde yanma garantisi veriyor.Hocam ben arkadaşı anlıyorum Samsung'un geçmişinde ghostingli monitörler, tarama çizgileri olan monitörler oldukça var o yüzden firmaya önyargılı insanlar ben dahil misal Adam monitöre 1 puan vermiş ps5 de 4k açmamış yahu monitör zaten 4k değil ama bu monitörün hakkını yememek lazım tam bir endgame monitörü olmuş her şeyi muazzam yapıyor. @dakamon hocam zaten monitörü aldı kendisinin bu kaliteyi beğendiğini düşünüyorum
Aynen hocam c2 fiyatına göre iyi bir tv ama monitör olarak yapamazdım ben bir de çift monitör kullanıyorum oledi sadece oyun ve film için açıyorum. Samsung G8 OLED biraz pahalı C2 ye göre ama renkler olsun, parlaklık olsun, hdr olsun daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Aynen hocam c2 fiyatına göre iyi bir tv ama monitör olarak yapamazdım ben bir de çift monitör kullanıyorum oledi sadece oyun ve film için açıyorum. Samsung G8 OLED biraz pahalı C2 ye göre ama renkler olsun, parlaklık olsun, hdr olsun daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Hocam içinize sinmezse tabi ki iade o yüzden Amazon güvenilir zatenVallahi ben beğendim yalan yok. Tabii alalı daha 1 gün oldu. Bir ay içerisinde bakalaım başımıza neler gelecek bilmiyorumgelirse iade ederim Amazon'a. Ama ufak tefek kullanımı etkilemeyen sorunlar için aiade edilecek bir monitör değil gibi geliyor bana. Zira görsellik çok iyi.
Gigabyte Aorus FO48u 48,5 almayı düşünüyorum LG g2'ye göre 5 bin TL daha uygun. Şu an aktif samsun M7 43'in. Kullanıyorum. Renler güzel ancak 60 Hz. Bu modeli kullanan var mı?
Gigabyte AORUS FO48U OLED vs LG C1 48 OLED Side-by-Side Monitor Comparison
The LG C1 48 OLED is slightly better than the Gigabyte AORUS FO48U OLED. Both of them use very similar, if not identical panels but the LG is brighter in HDR, and it has a more versatile black frame insertion feature. The LG also has a built-in smart interface and more advanced image processing...www.rtings.com Gigabyte Gıgabyte Aorus Fo48u 48,5
Gigabyte Gıgabyte Aorus Fo48u 48,5'' 120hz 1 Ms Oled Uhd(4k) Hdr400 Hdmı+dp Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
DELL 34" AW3423DWF 0,01Ms 165Hz OLED WQHD HDMI DP CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DELL 34" AW3423DWF 0,01Ms 165Hz OLED WQHD HDMI DP CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PC için şunu da düşünebilirsin. 3 sene burn in garantisi var. Qdoled.