OLED monitör tavsiyesi

kanfur

Megapat
Daha fazla  
En iyi oyuncu OLED monitörünü arıyorum ve fiyat hiç önemli değil. Beklemeli miyim yılın sonlarında mı yeni modeller gelir? Bir de ben hem FPS hem spor hem de hikayeli oyunları oynuyorum. FPS oynuyorsan 27 diyorlar ama bakıyorum PS5 oyuncuları en düşük 32 inç te cal of duty oynuyor demek ki alışılıyor. 32 inç bana daha mantıklı geliyor. 5090 ile besleyeceğim için mümkünse en iyi OLED oyuncu monitörü hangisi ise onu önerirseniz sevinirim.

PG32UCDM veya 321 urx şu an stokta bulabileceğin en iyileri bunlar.
Bulabilirsen Dell Alienware AW3225QF ve çok yakında samsun G80SD gelecek fiyat uygun.

Bence biraz bekle 4K OLED monitör bulunmuyor pek bulunsa da çok pahalı fiyat önemli değil demişsin ama yine de model yok çok piyasada. Asus'un 480 hz 4k oled'i var mesela onu bulursan şuanlık en iyi o gibi ama almadan önce reddit'e falan bir göz gezdir derim oledlerde garip sorunlar oluyor mesela ben g8 oled kullanıyorum hdr açmaya korkuyorum her defasında farklı bir sorun oluyor Kısaca vaktin varsa bekle ve bakabiliyorsan birde ultrawide monitörlere bak ben bir kez kullandım artık vazgeçemiyorum hikayeli oyunlar direk içine alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…