En iyi ses kalitesine sahip OLED bir televizyon arıyorum. Işık sızması olmayan ve ekran yansıması olmayan bir model benim ilk tercihim olacaktır. 55-49 inç arasında düşünüyorum. Bütçe önemli değil.
Hocam dediğim özelliklere sahip olsun kaliteli olsun 80k olsun 25k olsun hangisi iyiyse onu alacağım her iki bütçeden bildiğiniz var ise pahalı uygun olarak atarsanız yerinde görüp alabilirim.
Hocam dediğim özelliklere sahip olsun kaliteli olsun 80k olsun 25k olsun hangisi iyiyse onu alacağım her iki bütçeden bildiğiniz var ise pahalı uygun olarak atarsanız yerinde görüp alabilirim.
Bu arada Teknosa'nın sitesinde outlet kismindada TV'ler var 10k ya kadar cebinde birakabilir. Ses içinde bence her zaman ses sistemi almak daha mantıklı TV'leri zarif yapmaya çalıştıklarından çok fark ediyor.
Hocam şuan aklımda bu 4 model ver bunlar arasından karar vermeye çalışacağım samsung kumanda konusunda pek hoşuma gitmedi kullanış bakımından lg kumandası çok güzel philips de android tv olmasıyla ön plana geliyor. Yalovada kullanacağım servislerini araştıracağım hocamın dediği gibi philips servisi biraz daha iyi ama illere göre değişiyor istanbul pendikde philips servisi kötü diye lg almıştım.
Hocam şu an aklımda bu 4 model ver bunlar arasından karar vermeye çalışacağım Samsung kumanda konusunda pek hoşuma gitmedi kullanış bakımından LG kumandası çok güzel Philips de Android TV olmasıyla ön plana geliyor. Yalova'da kullanacağım servislerini araştıracağım hocamın dediği gibi Philips servisi biraz daha iyi ama illere göre değişiyor İstanbul Pendik'de Philips servisi kötü diye LG almıştım.
Bu rakamlara çıkacaksanız MediaMarkt sitesinden vb. yerlerden alın. Hepsiburada'da bu tarz ürünlerde çok outlet, iade ürün, tekrar servisten geçirip sıfır olarak vs. satıyorlar kendim laptopta yaşamıştım şahsen. Oralardan alın kafaniz rahat eder. Hem bir aksilik durumunda heyetle vs. hepsinde uğraşırsınız ama onlara kıyasla daha hızlı çözersiniz.