VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.034 Çözümler 7 Bugün 18:23 #1 Monitör ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Monitörde böyle bir şey gözüktü. Bu OLED yanığı mı? OLED yanığı ise garantiye girer mi?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 15 Bugün 18:39 #2 OLED monitörlerin menüsünde pixel temizliği özelliği oluyor onu denediniz mi?
Zynkisdeath Picopat Kek günü Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 116 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:40 #3 OLED monitör için BurnInTest videoları var YouTube'da. O videolardan birini açıp farklı renk tonlarında anlayabilirsiniz daha net. Ama özellikle grilerde aşırı göze çarpıyor diyorsanız evet burn-in olmuş olabilir.
OLED monitör için BurnInTest videoları var YouTube'da. O videolardan birini açıp farklı renk tonlarında anlayabilirsiniz daha net. Ama özellikle grilerde aşırı göze çarpıyor diyorsanız evet burn-in olmuş olabilir.
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.034 Çözümler 7 Bugün 18:43 #4 ASUS RX6700XT dedi: OLED monitörlerin menüsünde pixel temizliği özelliği oluyor onu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet pixel temizliği yaptım ve geçmiş. Hep aksatmıştım pixel temizliğini sanırım o yüzden oldu.
ASUS RX6700XT dedi: OLED monitörlerin menüsünde pixel temizliği özelliği oluyor onu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet pixel temizliği yaptım ve geçmiş. Hep aksatmıştım pixel temizliğini sanırım o yüzden oldu.