SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 21 Ağustos 2024 #1 İyi sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Ağustos 2024 #2 Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.780 Makaleler 28 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #3 Silinen üye dedi: İyi sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Her olgun ve zeki biri (cinsiyet farketmeden) güzel olabilir ama her güzel, genç biri zeki ve olgun olamaz. Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Silinen üye dedi: İyi sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Her olgun ve zeki biri (cinsiyet farketmeden) güzel olabilir ama her güzel, genç biri zeki ve olgun olamaz. Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
s1car1o Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadık ve dürüst.
Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadık ve dürüst.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.780 Makaleler 28 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #5 s1car1o dedi: Sadık ve dürüst. Genişletmek için tıkla... Bunu istiyen kişinin profilindeki kadına ne demeli hocam
s1car1o dedi: Sadık ve dürüst. Genişletmek için tıkla... Bunu istiyen kişinin profilindeki kadına ne demeli hocam
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 21 Ağustos 2024 #6 Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Olgun kadınlar deneyimli de oluyorlar bazı konularda
Jira dedi: Olgun, zeki ve güzel kadınlar. Ne yani olgun olunca, güzel olamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Olgun kadınlar deneyimli de oluyorlar bazı konularda
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.627 Çözümler 2 Yer Singapur 21 Ağustos 2024 #7 Silinen üye dedi: İyi Sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olgun zeki.
Silinen üye dedi: İyi Sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olgun zeki.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.780 Makaleler 28 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Ağustos 2024 #8 Silinen üye dedi: Olgun kadınlar deneyimli de oluyorlar bazı konularda Genişletmek için tıkla... Demek istediğiniz konu, o konu ise deneyimli olması sizin için daha hoş mu oluyor?
Silinen üye dedi: Olgun kadınlar deneyimli de oluyorlar bazı konularda Genişletmek için tıkla... Demek istediğiniz konu, o konu ise deneyimli olması sizin için daha hoş mu oluyor?
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 21 Ağustos 2024 #9 Bayram Reis dedi: Her olgun ve zeki biri (cinsiyet farketmeden) güzel olabilir ama her güzel, genç biri zeki ve olgun olamaz. Aynen öyle Genişletmek için tıkla... 40'lı yaşlarındaki bir kadının gerçekten de farklı bir albenisi oluyor. Kendinden emin duruşuyla, konuşmasıyla insanı etkilemeyi beceriyorlar. Minker dedi: Olgun zeki. Genişletmek için tıkla... Bence de.
Bayram Reis dedi: Her olgun ve zeki biri (cinsiyet farketmeden) güzel olabilir ama her güzel, genç biri zeki ve olgun olamaz. Aynen öyle Genişletmek için tıkla... 40'lı yaşlarındaki bir kadının gerçekten de farklı bir albenisi oluyor. Kendinden emin duruşuyla, konuşmasıyla insanı etkilemeyi beceriyorlar. Minker dedi: Olgun zeki. Genişletmek için tıkla... Bence de.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 896 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #10 Silinen üye dedi: İyi sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olgun kadınları neden biri sever bilmiyorum babaannem yaşındaki kişiye farklı bakmak çok garip.
Silinen üye dedi: İyi sosyaller dilerim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olgun kadınları neden biri sever bilmiyorum babaannem yaşındaki kişiye farklı bakmak çok garip.