Olmadığım derste yerime imza atıldı

pelested

Decapat
Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve bugün derse girmediğim halde yerime imza atılmış. Büyük ihtimalle arkadaşlarımdan birisi attı fakat ben böyle bir talepte bulunmamıştım. Normalde devamsızlık hakkım da vardı imza atmasam yine sıkıntı yaşamıyordum ve bu hafta son haftaydı. Hoca yoklama alıp bu arkadaşı dekanlığa vereceğim demiş. Disiplin kuruluna sevk edilsem nasıl haberim olur? Disiplin cezası alır mıyım? Hocanın yanına gidip durumu anlattığımda tamam yapacak bir şey yok gibi şeyler söyleyerek geçiştirdi durumu. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Sınıfınızın kamerası var mı? Hiç bir şey yapamazlar sınıfta olmasa bile üniversitenin kendi kameraları ile içeri hiç girmediğinizi ve imzayı başkasının attığını kanıtlayabilirsiniz. İmza değil imzayı atan önemlidir.

İmza yi atan kişi kimse o sorumlu sen değil, imzayı atan kişi disipline verilir.

Kamera var büyük ihtimal hocam bilgisayar laboratuvarı çünkü.

Baba bir imza yüzünden kimse kimseyi dekanlığa vermez, polum yapıyor takma kafana.

İmza yi atan kişi kimse o sorumlu sen değil, imzayı atan kişi disipline verilir.
İmzayı atan kişiyi bulamazlar hocam bu durumda beni verebilirler mi? Çünkü hoca direk beni dekanlığa vereceğini söylemiş.

Baba bir imza yüzünden kimse kimseyi dekanlığa vermez, polum yapıyor takma kafana.
Umarım öyledir hocam fakat daha hocaları tam tanıyamadığım için bilemedim.

Fark etmez, imzanın senin olmadığını her türlü ispatlarsın.
Ben üniversiteye giderken hocalar defalarca uyarırdı bu yüzden, başkasının yerine imza atarsanız siz disiplinlik olursunuz imza attığınız kişi değil diye.

Anladım sağ olun hocam.

Peki hakkımda soruşturma açılırsa veya disiplin kuruluna sevk edilirsem bundan nasıl haberim olur?

Anladım sağ olun hocam.

Peki hakkımda soruşturma açılırsa veya disiplin kuruluna sevk edilirsem bundan nasıl haberim olur?
Çok kesin yazıyorum. İçini ferah tut.
Hiçbir hoca imza atıldı diye disipline vermez.
Disiplin soruşturması açılırsa illa ki savunma için bilgilendirilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…