VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir?
Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir?
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 5 Temmuz 2021 #2 Kendi işimin sahibi esnaflık ticaretle uğraşmak nedeni ise sevdiğim için
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 5 Temmuz 2021 #3 Hiçbir meslek beni çekmiyor. Nedense her meslek bana sıkıcı geliyor.
E emrereis25 Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 156 5 Temmuz 2021 #4 VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Spor spikerliği hem ilgi duyduğum alan hem de yapabileceğime inanıyorum.
VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Spor spikerliği hem ilgi duyduğum alan hem de yapabileceğime inanıyorum.
A aasdas Attopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Grafikerlik hem maaşları iyi hem hobi olarak veya bilgisayar mühendisliği.
VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Grafikerlik hem maaşları iyi hem hobi olarak veya bilgisayar mühendisliği.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 5 Temmuz 2021 #6 Yakuza.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.495 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Temmuz 2021 #7 VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Uzun yol şoförü 7-8 yaşımdan beri istiyorum ( otobüs )
VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... Uzun yol şoförü 7-8 yaşımdan beri istiyorum ( otobüs )
G gidenlerden Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 Ben kasaplık olmak istiyorum. Bakın kasap değil kasaplık. Çünkü bir meslek olacaksam bunu tercih ederim.
Ben kasaplık olmak istiyorum. Bakın kasap değil kasaplık. Çünkü bir meslek olacaksam bunu tercih ederim.
inoVacion Femtopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #9 VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... bilgisayar veya yazılım mühendisliği
VreaXC dedi: Soru basit ileride olmak istediğiniz mesleği yazacaksınız ve neden olmak istiyorsunuz o meslekte ki sizi çeken şey nedir? Genişletmek için tıkla... bilgisayar veya yazılım mühendisliği