Olmayan birini özlemek

unutmabeniAsla

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ablam erken doğum yüzünden annemin karnından çıkar çıkmaz vefat etti. Yaşasaydı şu anda 18 yaşında olacaktı prenses. Bazen onu düşünüyorum. Yaşasaydı ne olurdu diye. Kesin dünyanın 7 harikasından biri olurdu❤️. Sizce onun için ne yapabilirim? Olmayan birini özlediğim için bazen garip hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu çocukken ben daha onu göremeden ölen amcamda aynı durumu yaşamıştım :d günlerce ağladım ardından dedemi kaybettim 7.yılı oldu temmuz ayında bende düşünüyorum ikisi de yaşasa nasıl olurdu diye fazl kafaya takmamak gerekli böyle durumlarda.

Merhaba arkadaşlar. Ablam erken doğum yüzünden annemin karnından çıkar çıkmaz vefat etti. Yaşasaydı şu anda 18 yaşında olacaktı prenses. Bazen onu düşünüyorum. Yaşasaydı ne olurdu diye. Kesin dünyanın 7 harikasından biri olurdu❤️. Sizce onun için ne yapabilirim? Olmayan birini özlediğim için bazen garip hissediyorum.
Ne diyebiliriz ki başın sağ olsun. Okurken kötü hissettim.

Demek ki hayırlısı buymuş. Allah, onun suyu yüzü hürmetine sizin ve ailenizin günahlarını affetsin. 🙏

Empati kurunca çok tarifsiz bir duygu hissettim.

Buruk, kabullenmiş... Geçmiş olsun.

İnancınıza göre bu duruma bakış açınız çok şekillenebilir, ne olursa olsun bir gün kavuşabilmenizi umuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı