ahmetgk46
Hectopat
Daha fazla
Bu ürünlere bakıyorum da veya benzeri bu üçün arasında kaldım. Bilgim olmadığı için alamadım ben göl, baraj, nehir tarzı yerlerde tutacağım ama Decathlon'da galiba kamışın veya makinenin bir yerine bir şey olduğu zaman tedarik sağlanmıyormuş galiba kırıldığı için vb. fikriniz var mı hocam? Yoksa ben de almayı düşünüyorum.
www.decathlon.com.tr
www.decathlon.com.tr
www.decathlon.com.tr
Teleskopik Olta Takımı - 270 cm 40/80 g 4000 - Seacoast Light 500
Teleskopik Olta Takımı - 270 cm 40/80 g 4000 - Seacoast Light 500 null Bu kamış ucunun ince yapısı ile en ufak dokunuşların bile algılanabilmesini sağlar, bu sayede kancayı zaman kaybetmeden ve etkili bir şekilde takabilirsiniz.
Denizde Sahte Yemle Balıkçılık Olta Takımı - 10 / 40 G - Ilicium-100 230
Denizde Sahte Yemle Balıkçılık Olta Takımı - 10 / 40 G - Ilicium-100 230 null Bu kamışı HCS tasarımı sayesinde koniye daha benzer bir yapıda tasarladık bu sayede kamışınız güç ve hassasiyet sunarak büyük balıkları yakalayabilmenizi sağlayacak.
Teleskopik Göl Kamışı - Balıkçılık - 700 cm - Lakeside 100
Teleskopik Göl Kamışı - Balıkçılık - 700 cm - Lakeside 100 null Bu teleskopik kamış deniz kenarında kullanım sırasında hızlı hazırlanması adına misina takma aparatına sahiptir. LAKESIDE 100 kamış fiberglas bileşeni ile oldukça dayanıklı ve çok güçlüdür.