Merhaba, Mersin'de sahildeki iskelede, bazen de arslanköy tarafındaki gölette balık tutmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar el makaralarıyla idare ediyordum ama artık bir takım alayım dedim. Az önce AliExpress'te müthiş bir indirim yakaladım ve çinliler aklımı çelip bir kamış bir de makara sattı
Şimdi sorum şu, aldığım makine sanırım baitcasting denilen türdeymiş, kamış ise normal yapıda gibi duruyor. Bu ikisi birbirine ne kadar uyumlu olur? İkisinden de çok beklentim yok ufak tefek bir şeyler yakalarsam yeter. Eğer bu haliyle kullanamayacaksam kamışın halkalarını yukarı almanın bir yolu var mı?
Aldığım ürünler bunlar:
Makara:
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 203, 42TL 72%off | meredıth cr serisi balıkçılık reel profesyonel Ultra hafif 7.2.1 dişli oranı sazan baitcasting tekerlek sazan balıkçılık döküm makara.
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Kamış:
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 121, 20TL 37%off | koyu gri teleskopik sazan olta, kısa sert teleskopik karbon fiber seyahat çubuk tekneler ve kayalar için yeni 2021 balıkçılık.
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com