Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.506 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer Ankara Türkiye 15 Kasım 2023 #11 445845 dedi: Ankara'da deniz yok göl var oralardan iyi alabalık çıkar. Genişletmek için tıkla... Göl baraj falan var biliyorum da takılıyorum Balıkçılık gibi bir hobim yok ama olta fiyatı cidden kafamı karıştırdı tutabileceğim balığın kendisinden daha ucuza geliyor
445845 dedi: Ankara'da deniz yok göl var oralardan iyi alabalık çıkar. Genişletmek için tıkla... Göl baraj falan var biliyorum da takılıyorum Balıkçılık gibi bir hobim yok ama olta fiyatı cidden kafamı karıştırdı tutabileceğim balığın kendisinden daha ucuza geliyor
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.035 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Kasım 2023 #12 Arkadaşlar AliExpress siparişlerinden ekstra absürt gümrük ücretleri çıkabiliyormuş. Kamışı iptal ettim, makine kargoya verilmiş mecbur onu alacağım artık. Daha önce AliExpress'ten alışveriş yapan var mı, kaç lira çıkıyor bu ekstra ücretler genelde?
Arkadaşlar AliExpress siparişlerinden ekstra absürt gümrük ücretleri çıkabiliyormuş. Kamışı iptal ettim, makine kargoya verilmiş mecbur onu alacağım artık. Daha önce AliExpress'ten alışveriş yapan var mı, kaç lira çıkıyor bu ekstra ücretler genelde?