- Katılım
- 1 Haziran 2019
- Mesajlar
- 1.273
- Çözümler
- 7
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Siteyi hangi hosting şirketinden kurdun. Ücretsiz siteyse olabilir ama host ile ilgili bir sorun sanırım. Aldığın yere yardım ticketi açarsan sorunu çözerler.Merhaba. Ben bir websitesi oluşturdum fakat websitesine girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
Hostinge herhangi bir ücret ödemedim. Hostingi infinityfree şirketinden kurdum.
Eğer düzgün bir site açmak istiyosan 80 100 tlye (yıllık) kıyacaksın yoksa böyle hostu kapatıyorlar. Yaptığın tüm emekler boşa gidiyor.Merhaba. Ben bir websitesi oluşturdum fakat websitesine girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
Zaten siteyi benden başka kimse görmeyecek ve kullanmayacak. Site bana özel.Eğer düzgün bir site açmak istiyosan 80 100 tlye (yıllık) kıyacaksın yoksa böyle hostu kapatıyorlar. Yaptığın tüm emekler boşa gidiyor.
Siteyi sadece siz kullanacaksınız localhostunuza kurun wamp veya xampp gibi programlar ile kendi bilgisayarınızda sadece sizin görebileceğiniz siteler kurabilirsiniz ücretsiz bir şekilde.Zaten siteyi benden başka kimse görmeyecek ve kullanmayacak. Site bana özel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.