ZacbemS Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Merhaba, "Ome.TV" ya da "Omegle.com"da nasıl Türkiye harici sunuculara bağlanabilirim?
SametKKN Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 ZacbemS dedi: Merhaba, "ome. TV" ya da "Omegle.com"da nasıl Türkiye harici sunuculara bağlanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN aç veya altta konumu değiştir ben nereye getirirsem konumu geçen akşam Türk te geliyordu ama konumu geçirdiğim yerdeki insanlar da geliyordu.
ZacbemS dedi: Merhaba, "ome. TV" ya da "Omegle.com"da nasıl Türkiye harici sunuculara bağlanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN aç veya altta konumu değiştir ben nereye getirirsem konumu geçen akşam Türk te geliyordu ama konumu geçirdiğim yerdeki insanlar da geliyordu.
ZacbemS Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 SametKKN dedi: VPN aç veya altta konumu değiştir ben nereye getirirsem konumu geçen akşam Türk te geliyordu ama konumu geçirdiğim yerdeki insanlar da geliyordu. Genişletmek için tıkla... VPN öneriniz nedir? Konum değiştirme bende işe yaramadı sanırsam. ya da yabancı dil çalışabileceğim herhangi bir sesli uygulama da önerebilirseniz sevinirim. Son düzenleme: 27 Mayıs 2023
SametKKN dedi: VPN aç veya altta konumu değiştir ben nereye getirirsem konumu geçen akşam Türk te geliyordu ama konumu geçirdiğim yerdeki insanlar da geliyordu. Genişletmek için tıkla... VPN öneriniz nedir? Konum değiştirme bende işe yaramadı sanırsam. ya da yabancı dil çalışabileceğim herhangi bir sesli uygulama da önerebilirseniz sevinirim.
SametKKN Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #4 ZacbemS dedi: VPN öneriniz nedir? Konum değiştirme bende işe yaramadı sanırsam. Ya da yabancı dil çalışabileceğim herhangi bir sesli uygulama da önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Urban VPN. Greece yani yunana bağlanın en hızlısı o
ZacbemS dedi: VPN öneriniz nedir? Konum değiştirme bende işe yaramadı sanırsam. Ya da yabancı dil çalışabileceğim herhangi bir sesli uygulama da önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Urban VPN. Greece yani yunana bağlanın en hızlısı o