hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #1 Merhaba dostlar. YouTube'da hep görüyorum, Omegle'de korkutma şakası yapıyorlar hep. Bunu ben nasıl yapabilirim?
Merhaba dostlar. YouTube'da hep görüyorum, Omegle'de korkutma şakası yapıyorlar hep. Bunu ben nasıl yapabilirim?
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #2 Siyah olman ve beyaz dişlere sahip olmalısın.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.201 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 OBS'den video bul, sanal kamera aç ve trolle başla.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #4 Sythexz dedi: OBS'den video bul, sanal kamera aç ve trolle başla. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kamera yok sorun olur mu?
Sythexz dedi: OBS'den video bul, sanal kamera aç ve trolle başla. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kamera yok sorun olur mu?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.201 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 hergeceaglıyorum dedi: Bilgisayarda kamera yok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bende de yok eskiden yapıyordum.
hergeceaglıyorum dedi: Bilgisayarda kamera yok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bende de yok eskiden yapıyordum.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #6 Sythexz dedi: Olmaz, bende de yok eskiden yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome ve Edge algılamadı OBS sanal Cam'ı. Firefox'dan deneyeyim mi?
Sythexz dedi: Olmaz, bende de yok eskiden yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome ve Edge algılamadı OBS sanal Cam'ı. Firefox'dan deneyeyim mi?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.201 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #7 hergeceaglıyorum dedi: Hocam Chrome ve Edge algılamadı OBS sanal Cam'ı. Firefox'dan deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Zoom gibi programlardan deneyin bence.
hergeceaglıyorum dedi: Hocam Chrome ve Edge algılamadı OBS sanal Cam'ı. Firefox'dan deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Zoom gibi programlardan deneyin bence.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #8 Sythexz dedi: Zoom gibi programlardan deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Zoom trol yap mı demek istediniz?
Sythexz dedi: Zoom gibi programlardan deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Zoom trol yap mı demek istediniz?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.201 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #9 hergeceaglıyorum dedi: Zoom trol yap mı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Zoom'dan sanal kamera çalışıyormu diye bakın.
hergeceaglıyorum dedi: Zoom trol yap mı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Zoom'dan sanal kamera çalışıyormu diye bakın.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #10 Sythexz dedi: Zoom'dan sanal kamera çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazlara erişimi engellediniz diyor. Ne demek bu?
Sythexz dedi: Zoom'dan sanal kamera çalışıyormu diye bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazlara erişimi engellediniz diyor. Ne demek bu?