R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2023 #21 ChaosBoost dedi: User agent switcher kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Chrome seçtiğimde default diyor sadece, ne yapacağımı tam anlamadım. Mematitechno dedi: Torla açıldı ama sunucuya bağlanamadı hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Evet, VPN koruması var. Konu halen çözülmüş değil. Mullvad VPN ile bile giremiyorum. Çoğu IP adresini denedim. Ücretli bir VPN olmasına rağmen halen engel atıyor. Konu halen çözülmüş değil. Son düzenleme: 12 Nisan 2023
ChaosBoost dedi: User agent switcher kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Chrome seçtiğimde default diyor sadece, ne yapacağımı tam anlamadım. Mematitechno dedi: Torla açıldı ama sunucuya bağlanamadı hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Evet, VPN koruması var. Konu halen çözülmüş değil. Mullvad VPN ile bile giremiyorum. Çoğu IP adresini denedim. Ücretli bir VPN olmasına rağmen halen engel atıyor. Konu halen çözülmüş değil.
XyVz Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #22 Psiphon ile önce sayfayı açıp Kamera açma ekranında psiphon kapatarak giriş yapıyorduk 2-3 ay dan bu yana çalışmıyor Konu takip bilgi paylaşımı lütfen
Psiphon ile önce sayfayı açıp Kamera açma ekranında psiphon kapatarak giriş yapıyorduk 2-3 ay dan bu yana çalışmıyor Konu takip bilgi paylaşımı lütfen
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2023 #23 Hala bir çözüm bulamadım. Seçimden sonra yasağı kalkar belki, Beklemekten başka bir yol yok gibi şimdilik.
Hala bir çözüm bulamadım. Seçimden sonra yasağı kalkar belki, Beklemekten başka bir yol yok gibi şimdilik.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Nisan 2023 #24 revcomrade dedi: Omegle Türkiye'de yasaklı, çok saçma bir durum olduğunu düşünüyorum. Uyduruk omegle klonlarını kullanmak istemiyorum, illa ücretli bir VPN kullanmam mı gerek? DNS falan değiştirerek girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ücretli VPN kullanmanıza gerek yok, "Touch VPN" kullanabilirsiniz.
revcomrade dedi: Omegle Türkiye'de yasaklı, çok saçma bir durum olduğunu düşünüyorum. Uyduruk omegle klonlarını kullanmak istemiyorum, illa ücretli bir VPN kullanmam mı gerek? DNS falan değiştirerek girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ücretli VPN kullanmanıza gerek yok, "Touch VPN" kullanabilirsiniz.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Nisan 2023 #25 513252 dedi: Ücretli VPN kullanmanıza gerek yok, "touch VPN" kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Çalışmıyor bile önerdiğiniz VPN. Son düzenleme: 25 Nisan 2023
513252 dedi: Ücretli VPN kullanmanıza gerek yok, "touch VPN" kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Çalışmıyor bile önerdiğiniz VPN.
S Steey50 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #26 ZenMate kullana bilirsin.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ocak 2025 #27 Steey50 dedi: ZenMate kullana bilirsin. Genişletmek için tıkla... omegle kapandı
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 20 Ocak 2025 #28 @revcomrade uhmegle.com var.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2025 #29 860822 dedi: @revcomrade uhmegle.com var. Genişletmek için tıkla... bu konuyu orijinal site için açmıştım, artık bir önemi kalmadı.
860822 dedi: @revcomrade uhmegle.com var. Genişletmek için tıkla... bu konuyu orijinal site için açmıştım, artık bir önemi kalmadı.