l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Omeglede kameraya adolf Hitler'in fotoğrafını gösterdim. Troll amaçlı suç mudur?
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 15 Ağustos 2023 #2 l4d2 aşığı dedi: Omeglede kameraya adolf Hitler'in fotoğrafını gösterdim. Troll amaçlı suç mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
l4d2 aşığı dedi: Omeglede kameraya adolf Hitler'in fotoğrafını gösterdim. Troll amaçlı suç mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
Leah Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 70 15 Ağustos 2023 #3 GumrukMemuru dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O suçsa bu ne oluyor https://store.steampowered.com/app/2157110/FUCK_HITLER/
GumrukMemuru dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O suçsa bu ne oluyor https://store.steampowered.com/app/2157110/FUCK_HITLER/
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 15 Ağustos 2023 #4 Leah dedi: O suçsa bu ne oluyor https://store.steampowered.com/app/2157110/FUCK_HITLER/ Genişletmek için tıkla... Steam ile Omegle arasinda ne baglanti var?
Leah dedi: O suçsa bu ne oluyor https://store.steampowered.com/app/2157110/FUCK_HITLER/ Genişletmek için tıkla... Steam ile Omegle arasinda ne baglanti var?
Leah Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 70 15 Ağustos 2023 #5 GumrukMemuru dedi: Steam ile omegle arasinda ne baglanti var? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Hitler'in resmini göstermek suç ama Hitler için yapılan troll amaçlı bir oyun neden suç olmuyor?
GumrukMemuru dedi: Steam ile omegle arasinda ne baglanti var? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Hitler'in resmini göstermek suç ama Hitler için yapılan troll amaçlı bir oyun neden suç olmuyor?
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 15 Ağustos 2023 #6 Aşırı saçma tarihi bir liderin sansürlenmesi ne kadar katliam yapsa da bence sansürlenmemeli.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 15 Ağustos 2023 #7 Leah dedi: Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Hitler'in resmini göstermek suç ama Hitler için yapılan troll amaçlı bir oyun neden suç olmuyor? Genişletmek için tıkla... Hitler`i kotulemeye calistigindan dolayi suc degil.
Leah dedi: Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Hitler'in resmini göstermek suç ama Hitler için yapılan troll amaçlı bir oyun neden suç olmuyor? Genişletmek için tıkla... Hitler`i kotulemeye calistigindan dolayi suc degil.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 15 Ağustos 2023 #8 lumei dedi: Aşırı saçma tarihi bir liderin sansürlenmesi ne kadar katliam yapsa da bence sansürlenmemeli. Genişletmek için tıkla... Cengiz han niye sansürlenmiyor o zaman.
lumei dedi: Aşırı saçma tarihi bir liderin sansürlenmesi ne kadar katliam yapsa da bence sansürlenmemeli. Genişletmek için tıkla... Cengiz han niye sansürlenmiyor o zaman.
l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #9 Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi sizce Suç olduğunu bilmiyordumki Up lumei dedi: Cengiz han niye sansürlenmiyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi ? Son düzenleme: 15 Ağustos 2023
Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi sizce Suç olduğunu bilmiyordumki Up lumei dedi: Cengiz han niye sansürlenmiyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi ?
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 15 Ağustos 2023 #10 l4d2 aşığı dedi: Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi sizce Suç olduğunu bilmiyordumki Up Hocam Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi ? Genişletmek için tıkla... Böyle şaçma bir sebepten dava açamaz.
l4d2 aşığı dedi: Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi sizce Suç olduğunu bilmiyordumki Up Hocam Bir adam aha banlandın oglum sen dedi dava eder mi ? Genişletmek için tıkla... Böyle şaçma bir sebepten dava açamaz.