C chelwex Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 İyi akşamlar. 10 dakika önce Omegle'de öylesine sohbet ederken birden adam ismimi söylemeye başladı, nasıl bulduğundan hiçbir fikrim yok, sizce nasıl bulmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022
İyi akşamlar. 10 dakika önce Omegle'de öylesine sohbet ederken birden adam ismimi söylemeye başladı, nasıl bulduğundan hiçbir fikrim yok, sizce nasıl bulmuş olabilir?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 Akraban veya arkadaşın olamaz mı?
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #3 Facebook'dan mı girdiniz?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #4 Abdullah_AKD dedi: Akraban veya arkadaşın olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Gülesim geldi zor tuttum kendimi. Evan MacMillan dedi: Facebook'dan mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse F12 ya da farklı bir programla bağlanan hesabınızı görebiliyorlar diye biliyorum. Bir troll videosu izlemiştim hatta benzer konuda.
Abdullah_AKD dedi: Akraban veya arkadaşın olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Gülesim geldi zor tuttum kendimi. Evan MacMillan dedi: Facebook'dan mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse F12 ya da farklı bir programla bağlanan hesabınızı görebiliyorlar diye biliyorum. Bir troll videosu izlemiştim hatta benzer konuda.
C chelwex Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #5 Evan MacMillan dedi: FacebooK'den mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Facebook'tan girdim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2022
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #6 chelwex dedi: Evet Facebook'tan girdim. Genişletmek için tıkla... Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez.
chelwex dedi: Evet Facebook'tan girdim. Genişletmek için tıkla... Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez.
C chelwex Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #7 chelwex dedi: Evet Facebook'tan girdim. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsun hocam peki bende öğrenmek istiyorum merak ettim
chelwex dedi: Evet Facebook'tan girdim. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsun hocam peki bende öğrenmek istiyorum merak ettim
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 16 Kasım 2022 #8 iKayraOnur dedi: Gülesim geldi zor tuttum kendimi. Eğer öyleyse F12 ya da farklı bir programla bağlanan hesabınızı görebiliyorlar diye biliyorum. Bir troll videosu izlemiştim hatta benzer konuda. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor?
iKayraOnur dedi: Gülesim geldi zor tuttum kendimi. Eğer öyleyse F12 ya da farklı bir programla bağlanan hesabınızı görebiliyorlar diye biliyorum. Bir troll videosu izlemiştim hatta benzer konuda. Genişletmek için tıkla... Atsızsz dedi: Korkmanıza gerek yok hocam bende yapıyorum onu ismin dışında bir şey gözükmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor?