unknown_user Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 73 30 Nisan 2021 #1 Epey sitesinde bu laptopun ekranı 7ms bir panel olduğu yazıyor. Yine de alınır mı yoksa başka laptop mu alınır?
Epey sitesinde bu laptopun ekranı 7ms bir panel olduğu yazıyor. Yine de alınır mı yoksa başka laptop mu alınır?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.211 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 unknown_user dedi: Epey sitesinde bu laptopun ekranı 7ms bir panel olduğu yazıyor. Yine de alınır mı yoksa başka laptop mu alınır? Genişletmek için tıkla... Laptop tarafında normal bir durum maksimum 3ms bulabilirsin laptoplarda 35ms a kadar yolu var.
unknown_user dedi: Epey sitesinde bu laptopun ekranı 7ms bir panel olduğu yazıyor. Yine de alınır mı yoksa başka laptop mu alınır? Genişletmek için tıkla... Laptop tarafında normal bir durum maksimum 3ms bulabilirsin laptoplarda 35ms a kadar yolu var.
T Thatwasunplayable Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 295 30 Nisan 2021 #3 Piyasada 3 ms altında laptop ekranı yok.Bu açıdan bakıp karar verin hocam.
unknown_user Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 73 30 Nisan 2021 #4 SEMIKAANCAKIR dedi: Laptop tarafında normal bir durum maksimum 3ms bulabilirsin laptoplarda 35ms a kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Peki oynarken rahatsız eder mi? Daha düşük bir panele sahip bir laptopa yönelmeli miyim?
SEMIKAANCAKIR dedi: Laptop tarafında normal bir durum maksimum 3ms bulabilirsin laptoplarda 35ms a kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Peki oynarken rahatsız eder mi? Daha düşük bir panele sahip bir laptopa yönelmeli miyim?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.211 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 unknown_user dedi: Peki oynarken rahatsız eder mi? Daha düşük bir panele sahip bir laptopa yönelmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez uzun yıllar 14ms kullandım 1ms monitörüm var şu an 14ms bile rahatsız etmedi beni.
unknown_user dedi: Peki oynarken rahatsız eder mi? Daha düşük bir panele sahip bir laptopa yönelmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez uzun yıllar 14ms kullandım 1ms monitörüm var şu an 14ms bile rahatsız etmedi beni.
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #6 Alınır sıkıntı olmaz.