Omen 15 Secure Boot açma

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba Omen 15 kullanıyorum. Dün Windows 11 kurarken Secure Boot açmam gerekti ama Secure Boot kutucuğu oynatılmıyordu. Ben de Secure Boot açmadan kurdum Windows 11'i. Secure Boot açmadığım için bir sıkıntı olur mu? Nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Boot Options kısmında "Load HP Factory Default Keys"e tıklamanız gerekli. Ondan sonra aktifleşiyor kutucuk.

Konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. Bende Omen 15 almayı düşünüyorum seninkiyle aynı model. Memnun musun bilgisayardan ve sıcaklık değerleri nasıl veya bir sorun yaşadın mı?

Bende de aynı laptop var anlatayım.
1-Çok memnunum.
2-Sıcaklıklar Valorant'ta CPU 80-90 arası değişiyor. Güç seçeneği ve Omen Gaming Hub'ta Dengeli'de. Turbo Boost'um Verimli Etkin. 200 FPS'e sabit. Boşta 45-50 derece CPU, 40-50 GPU.
3-Uygulamasında sorun var (Omen Gaming Hub), onun dışında ışık sızmasının "ı"sı yok %0 sızma ve ölü Pixel'de yok. Free-Sync destekli ekran.

Son düzenleme:
O sıcaklıklarda zaten bu havalarda normal hatta iyi gibi. Tek problem 15.6 olması çünkü küçük geleceğinden endişeliyim biraz. Ayrıca AAA oyun test ettiniz mi hiç ?

Konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. Bende Omen 15 almayı düşünüyorum seninkiyle aynı model. Memnun musun bilgisayardan ve sıcaklık değerleri nasıl veya bir sorun yaşadın mı ?
Ben daha dün aldım. Şimdilik bir sıkıntı yok sadece CSGO,Fall Guys, Cities Skylines oynadım. CPU en fazla 71 gpu en fazla 60 derece gördü.

Tamam peki secure boot açmam neleri değiştirir. Bir sorun olur mu?

Ben daha dün aldım. Şimdilik bir sıkıntı yok sadece CSGO,Fall Guys, Cities Skylines oynadım. CPU en fazla 71 gpu en fazla 60 derece gördü.

Tamam peki secure boot açmam neleri değiştirir. Bir sorun olur mu?
Secure Boot Windows 11'in zorunluluklarındandır. Kapalı olması halinde uygulamalarda sorun yaşarsınız.(örn:Valorant)

CS:GO ayarların neler peki ? Low ayarlarda kaç FPS alıyorsun ?
CSGO aktif şekilde oynarken 170-230 FPS arası değişiyor ama sadece ayarlardan low yapmadım. Nvidia Denetim Masasından da bazı ayarlar yaptım. 1920 1080 çözünürlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…