Omen 16 undervoltage nasıl yapılır?

berkay975b

Decapat
Daha fazla  
Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 1504444
Driver sayfasından bunu kurmalısın.

Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor.

Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455

Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor.
ekran kartım ve işlemcim de amd

Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455

link atarmısın indirme

Yanlış bilgi verdiğini ima ettiğin birinin tavsiyelerini dinlemeye ihtiyacın yoktur.
burası bir konu bana göre dedin yanlış ben omen 15 de kullandım 16 kullanuytorum 15 de ısınma sorunları çok fazla onu kastettim link atarsan indirme sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…