berkay975b Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 2 Eylül 2022 #2 berkay975b dedi: Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1504444 Genişletmek için tıkla... Driver sayfasından bunu kurmalısın. Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor.
berkay975b dedi: Omen 16 undervoltage yapmak istiyorum. İnternetten baktım, başkalarında undervoltage sayfası var bende yok, neden? Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1504444 Genişletmek için tıkla... Driver sayfasından bunu kurmalısın. Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor.
berkay975b Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Teccno dedi: Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455 Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor. Genişletmek için tıkla... ekran kartım ve işlemcim de amd Teccno dedi: Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455 Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor. Genişletmek için tıkla... link atarmısın indirme
Teccno dedi: Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455 Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor. Genişletmek için tıkla... ekran kartım ve işlemcim de amd Teccno dedi: Driver sayfasından bunu kurmalısın.Eki Görüntüle 1504455 Ayrıca Amd versiyonunda Undervolt mux switch gibi seçenekler olmayabilir, Amd işlemci ile Nvidia kullanan bilgisayarlar çok verimli olmuyor. Genişletmek için tıkla... link atarmısın indirme
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 2 Eylül 2022 #4 berkay975b dedi: ekran kartım ve işlemcim de amd link atarmısın indirme Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verdiğini ima ettiğin birinin tavsiyelerini dinlemeye ihtiyacın yoktur.
berkay975b dedi: ekran kartım ve işlemcim de amd link atarmısın indirme Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verdiğini ima ettiğin birinin tavsiyelerini dinlemeye ihtiyacın yoktur.
berkay975b Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 Teccno dedi: Yanlış bilgi verdiğini ima ettiğin birinin tavsiyelerini dinlemeye ihtiyacın yoktur. Genişletmek için tıkla... burası bir konu bana göre dedin yanlış ben omen 15 de kullandım 16 kullanuytorum 15 de ısınma sorunları çok fazla onu kastettim link atarsan indirme sevinirim.
Teccno dedi: Yanlış bilgi verdiğini ima ettiğin birinin tavsiyelerini dinlemeye ihtiyacın yoktur. Genişletmek için tıkla... burası bir konu bana göre dedin yanlış ben omen 15 de kullandım 16 kullanuytorum 15 de ısınma sorunları çok fazla onu kastettim link atarsan indirme sevinirim.