Lyenix1 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Omen 25'i Amazon'da indirime girdi ve bildiğiniz gibi İtopya'da G24F-2 indirime girdi şu an aynı fiyatlar sizce hangisi daha iyi?
Arkadaşlar Omen 25'i Amazon'da indirime girdi ve bildiğiniz gibi İtopya'da G24F-2 indirime girdi şu an aynı fiyatlar sizce hangisi daha iyi?
DjPlak Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 aynı durumda kaldım, gigabyte alın dediler bana aldım
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 HP'nin çok kullanıcısı yok. Memnun etmeme olasılığı var. Her zaman kağıt üzerinde yazan değerler yetmiyor. Sektörde sağlam zemini lazım markanın. Gigabyte çok sattı ve birçok model üretti F/P bandında. Adı yer etti.
HP'nin çok kullanıcısı yok. Memnun etmeme olasılığı var. Her zaman kağıt üzerinde yazan değerler yetmiyor. Sektörde sağlam zemini lazım markanın. Gigabyte çok sattı ve birçok model üretti F/P bandında. Adı yer etti.