Omen Gaming Hub açılmıyor

BasarJ

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 68P42EA 5600H Nvidia RTX 3060 6GB
32 GB Ram
HP Victus 16 kullanıcısıyım. HP kullanan kişiler bileceklerdir ki laptopun fan ayarını yapmak için bu lanet olası uygulamayı kullanmak zorundayız (Omen Gaming Hub) yaklaşık olarak 1.5-2 ay öncesinde nedenini anlayamadığım bir şekilde uygulamayı açtıktan sonra yaklaşık olarak 25-30 saniye sonra uygulama kendiliğinden kapanıyordu. Ben açıyorum o kapanıyor, ben açıyorum o kapanıyor. Neyse internette birkaç yere bakıp çözüm bulmaya çalıştım, sildim yükledim vs. sorunum çözülmedi daha sonra Shift+F2 tuş kombinasyonu ile uygulamaya girmeden (NVIDIA alt+Z kombinasyonu gibi ) bir arayüz açılıyordu ve oradan fan ayarı yapıyordum. Bugün ise ne Shift+F2 ile arayüze giriş yapabiliyorum ne de uygulamanın kendisi açılıyor. Kaç kere sildim yükledim, uygulamayı onar dedim, ön belleğini temizledim ama sonuç aynı. (driverdır, Windows Update'dir, Microsoft Store dur hepsi güncel arkadaşlar) sorun şu laptop şu an 'quite' mod da oyunlarda vs Max 60 FPS default veya performance modunda olsa gitsin kalsın derim.

Benim yaşadığım şekilde sorun yaşayan arkadaşlar var mı, çözdülerse nasıl çözdüler. Fikir ve önerilere açığım teşekkürler. ( fan ayarı için birkaç alternatif uygulama denedim fakat ya işe yaramadı ya da ben beceremedim)

Dosya Ekleri

• 2024-09-23 19 30 48.png
    2024-09-23 19 30 48.png
    645,6 KB · Görüntüleme: 99

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı