Omen Gaming Hub GPU temperature "--" olarak gözüküyor

Waschke

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bilgisayarımda Omen Gaming Hub var. Ancak GPU temperature "--" olarak gözüküyor. YouTube'dan baktım herkesin GPU temperature çalışıyor gözüküyor benimki neden böyle yardım edebilecek birisi var mı acaba?

Not: Aşağıda resim bıraktım bakabilirsiniz.

Harici ekran/monitör ya da harici ekran kartını kullanan bir uygulama yoksa harici ekran kartı çalışmadığından sıcaklık derecesi/seviyesi görünmez. Dizüstü cihazlarda hep bu şekilde.

MUX açık hiçbir şekilde fayda etmez leş program Afterburner ile bak aide64 vb uygulamalar daha sağlıklı.

Harici ekran/monitör ya da harici ekran kartını kullanan bir uygulama yoksa harici ekran kartı çalışmadığından sıcaklık derecesi/seviyesi görünmez. Dizüstü cihazlarda hep bu şekilde.
sağolasın kral bilgilendirdiğin için.

MUX açık hiçbir şekilde fayda etmez leş program Afterburner ile bak aide64 vb uygulamalar daha sağlıklı.
afterburner yükledikten sonra gaming hubdaki gpu sıcaklık değeri donmaya başladı gram oynamıyo ve afterburnerda cpu sıcaklık değerlerini aktif edemedim öyle bi seçenek çıkmadı karşıma. pcyi resetledim zaten yeni almıştım ve yine aynı sorun devam ediyo. işlemcim r7 7840hs ekran kartım 4060 hybrid modda kullanmak istiyorum ama pek mümkün olmicak sanırım. işlemcinin içindeki dahili kartı masa üstünde kullanmak oyunlarda da rtx 4060a geçmesini istiyorum ama biri nvidia biri amd olunca değerleri izleme kısmında bi çakışma meydana geliyo heralde çözümü varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…