stampylongear Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 7 Şubat 2025 #1 Victus kullanıcıları oyun oynarken bu ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz ve CPU sıcaklığınız ne kadar oluyor? Görüntüde yük altında laptop.
Victus kullanıcıları oyun oynarken bu ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz ve CPU sıcaklığınız ne kadar oluyor? Görüntüde yük altında laptop.
imamparator61 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 stampylongear dedi: Victus kullanıcıları oyun oynarken bu ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz ve CPU sıcaklığınız ne kadar oluyor? Görüntüde yük altında laptop. Eki Görüntüle 2418295 Genişletmek için tıkla... hangi oyun olduğuna bağlı, ama ben fanları hep auto'da tutuyorum.
stampylongear dedi: Victus kullanıcıları oyun oynarken bu ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz ve CPU sıcaklığınız ne kadar oluyor? Görüntüde yük altında laptop. Eki Görüntüle 2418295 Genişletmek için tıkla... hangi oyun olduğuna bağlı, ama ben fanları hep auto'da tutuyorum.
stampylongear Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 7 Şubat 2025 #3 imamparator61 dedi: hangi oyun olduğuna bağlı, ama ben fanları hep auto'da tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Autoda tutunca hızını fulluyor direkt sesi rahatsız ediyor. Biraz düşüyorum sıcaklık olarak pek bir fark olmuyor zaten.
imamparator61 dedi: hangi oyun olduğuna bağlı, ama ben fanları hep auto'da tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Autoda tutunca hızını fulluyor direkt sesi rahatsız ediyor. Biraz düşüyorum sıcaklık olarak pek bir fark olmuyor zaten.