Omen Gaming Hub yüksek CPU kkullanıyor

ExarKun

Hectopat
Merhaba dostlar, HP Victus 16 ile oyun oynarken ve gündelik işler yaparken birden tutukluk yapıyor. Yani misal oyun oynarken "W" ileri tuşuna basıp çektiğimde karakter ileri gitmeye devam ediyor gibi. Tabii bundan dolayı işlemci sıcaklığıda arşa çıkıyor. Görev Yöneticisi'ni açtığımda "Omen Gaming Hub" ve "comman Center background" işlemleri neredeyse yüzde 40-50 civarı CPU kullanıyor gözüküyor. Ekran görüntüsünde düştüğü an çektim en düşük 15-20 civarı CPU kullanıyor. Gaming Hub kapatıyorum düzeliyor ama fan ve performans ayarlarına erişemiyorum bu sefer de. Ne yapacağımı şaşırdığım için sizlere akıl danışmak istiyorum.
i5 13500H.
RTX4060.

Bu tarz programlar sisteme ekstra yükten başka bişey değil, kullanmayın derim.

Kanka bende de HP Victus 16 var ama bu kadar GPU yemiyor yani yemesi çok saçma. Oyun oynarkende bir sıkıntı yaşanmıyor acaba yazılımsal bir problem mi?

Kanka bende de HP Victus 16 var ama bu kadar GPU yemiyor yani yemesi çok saçma. Oyun oynarkende bir sıkıntı yaşanmıyor acaba yazılımsal bir problem mi?

Hub'u kaldırıp yeniden yükledim bir iki önceki sürümlerini denedim fakat sonuç aynı yani bende anlayamıyorum tam olarak ne oluyor? Yabancı forumlarda da fazla bir örneğine rastlamadım.

Hub'u kaldırıp yeniden yükledim bir iki önceki sürümlerini denedim fakat sonuç aynı yani bende anlayamıyorum tam olarak ne oluyor? Yabancı forumlarda da fazla bir örneğine rastlamadım.

Bende anlayamadım hocam vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…