Merhaba, bilgisayarım HP Victus 15-FA0xxx ve Omen ayarlarına girdiğimde "Graphics switcher" yerini göremiyorum. Nasıl çözüleceği hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 2569603
Eski sürüm Victus'larda yok. Bende de yok maalesef. Oyun için ayar yapacaksanız eskiden kalma bir rehberim vardı.
Çözüm: Laptoplarda oyunlar dahili ekran kartından başlıyor
Laptoplarda oyunlar dahili ekran kartından başlıyor. Ama harici ekran kartım var. Ne yapabilirim? Korkma, çözümler burada! Birçok laptopda oyunlar dahili ekran kartından (örn: Intel Iris XE) başlar ama cihazında harici bir ekran kartı (örn: RTX3060) kullananlar için bu büyük bir sorun...www.technopat.net
Ben detaylıca incelemiştim maalesef yok. Linux'ta var sadece başka türlü keşfedilen bir yol yok.Acaba BIOS'tan bir ayar yapılabilir mi bir yerden duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Ben detaylıca incelemiştim maalesef yok. Linux'ta var sadece başka türlü keşfedilen bir yol yok.
HDMI çıkışından monitör bağlarsanız monitörü RTX 3050'den çalıştırıyor bu arada. Bilginize.Anladım, aslında ben monitor için 3050 RTX bağlansın istemiştim laptopta yine Intel grafikleri kalabilir.
HDMI çıkışından monitör bağlarsanız monitörü RTX 3050'den çalıştırıyor bu arada. Bilginize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.