Omen reaxtor alınır mı?

Bütçe
250

CrAzyBoy72

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'daki indirim ve kuponla 200 230 TL gibi bir civarda düşüyor elim 19.5e 10 cm ( yarım CM hata olabilir) genelde palm ve fingertrip olarak tutuyorum. Omen reactor elime uyar mı? Aynı fiyata daha iyi mouse bulabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı fiyata daha iyi mouse bulabilir misin bilmiyorum ama, 2 gün önce aynısından aldım. El boyutlarımız neredeyse aynı, benim elime çok iyi oturuyor bende genelde palm ve fingertrip olarak tutuyorum fareyi ve çok ergonomik kendisi. Ağırlık açısından ağır da değil hafifte değil. Kablosu da metal olmasına rağmen hiç hissettirmiyor. Tavsiye ederim.
Görünüşü de çok iyi beyazını tavsiye ederim.

Hocam bu fare genel olarak Claw için hazırlanmış ve ağırlığını görmezden gelmek mümkün değil, FPS oyuncusuysanız vazgeçin bence direk. Tabi tercih meselesi. Önerim Sharkoon Light2-200'e bakmanız.

Hocam bu fare genel olarak Claw için hazırlanmış ve ağırlığını görmezden gelmek mümkün değil, FPS oyuncusuysanız vazgeçin bence direk. Tabi tercih meselesi. Önerim Sharkoon Light2-200'e bakmanız.
Hocam bana biraz küçük geldi, yanlışsam düzeltin.

Hocam aynı fiyata daha iyi mouse bulabilir misin bilmiyorum ama, 2 gün önce aynısından aldım. El boyutlarımız neredeyse aynı, benim elime çok iyi oturuyor bende genelde palm ve fingertrip olarak tutuyorum fareyi ve çok ergonomik kendisi. Ağırlık açısından ağır da değil hafifte değil. Kablosu da metal olmasına rağmen hiç hissettirmiyor. Tavsiye ederim.
Görünüşü de çok iyi beyazını tavsiye ederim.
İnternette çoğu kişi çatlamalardan bahsetmişti sizde böyle bişi oldu mu peki?
Pc toplamadım henüz ama şuanlık kendi pcmden oynamaya çalışıyorum. Ağır olması benim için daha iyi olur muhtemelen elim biraz büyük olduğu için hafif mouselarda rahatsız oluyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı