Tombiyartuz Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Hangisi daha iyi? İkisi arasında kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2024
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 27 Ekim 2024 #2 Tombiyartuz dedi: Hangisi daha iyi? İkisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Oynayış tarzına göre değişir, aimim çok sağlam anında push atıp kill çıkartırım diyorsan reyna, biraz daha yavaş, uzun vadeli oynarsan omen.
Tombiyartuz dedi: Hangisi daha iyi? İkisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Oynayış tarzına göre değişir, aimim çok sağlam anında push atıp kill çıkartırım diyorsan reyna, biraz daha yavaş, uzun vadeli oynarsan omen.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 16 Yer Batman 27 Ekim 2024 #3 Aiminiz iyi ise Reyna.
Tombiyartuz Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 TAMAM Reyna kararımı verdim eski CS serisi oyuncusu olmak bunu gerektirir ED Crasher dedi: Aiminiz iyi ise Reyna. Sypuina0 dedi: Oynayış tarzına göre değişir, aimim çok sağlam anında push atıp kill çıkartırım diyorsan reyna, biraz daha yavaş, uzun vadeli oynarsan omen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Genişletmek için tıkla...
TAMAM Reyna kararımı verdim eski CS serisi oyuncusu olmak bunu gerektirir ED Crasher dedi: Aiminiz iyi ise Reyna. Sypuina0 dedi: Oynayış tarzına göre değişir, aimim çok sağlam anında push atıp kill çıkartırım diyorsan reyna, biraz daha yavaş, uzun vadeli oynarsan omen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Genişletmek için tıkla...