Omix X300'den yenilenmiş iPhone 8 Plus'a geçilir mi?

865408

Femtopat
Arkadaşlar ben yaza doğru bilgisayar alacağım ve telefonumda artık çok fazla donmaya başladı, marka Omix X300 modelinden. Yenilenmiş iPhone 8 Plus'a geçmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar hem iPhone 8 Plus eskide kaldı daha güncel cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.

Bütçeniz ne kadar hem iPhone 8 Plus eskide kaldı daha güncel cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam dediğim gibi PC için para biriktiriyorum testlerine baktım günlük kullanım için uygun bir cihaz gibi 1-2 sene götürsün yeter sence 7 bin TL'ye alınır mı?

Hocam dediğim gibi PC için para biriktiriyorum testlerine baktım günlük kullanım için uygun bir cihaz gibi 1-2 sene götürsün yeter sence 7 bin TL'ye alınır mı?
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Daha güncel bir telefon öneririm. 1 2 sene götürecek 10bin altı 0 cihazlar mevcut.

Biraz daha koyup Realme 10 almanızı tavsiye ederim.

Rica etsem marka ve model yazabilir misin?
M34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.

M34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.
M34 10.200tlymiş ama 120hz ekranı falan var yani seni rahatlıkla götürür a15 yerine m34 tavsiye ederim

Evet fazla telefonla ilgilenmiyorum günlük kullanım için Instagram WhatsApp gibi uygulamalar için önerdigin modellerede bakayım vakit ayırdıgın için sağ ol hocam iyi akşamlar.

7000 tl edecek bir model değil. İkinci el S10+ bakınız o bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…