Bütçeniz ne kadar hem iPhone 8 Plus eskide kaldı daha güncel cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Daha güncel bir telefon öneririm. 1 2 sene götürecek 10bin altı 0 cihazlar mevcut.Hocam dediğim gibi PC için para biriktiriyorum testlerine baktım günlük kullanım için uygun bir cihaz gibi 1-2 sene götürsün yeter sence 7 bin TL'ye alınır mı?
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Daha güncel bir telefon öneririm. 1 2 sene götürecek 10bin altı 0 cihazlar mevcut.
Hocam dediğim gibi PC için para biriktiriyorum testlerine baktım günlük kullanım için uygun bir cihaz gibi 1-2 sene götürsün yeter sence 7 bin TL'ye alınır mı?
Biraz daha koyup Realme 10 almanızı tavsiye ederim.
M34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.Rica etsem marka ve model yazabilir misin?
M34 10.200tlymiş ama 120hz ekranı falan var yani seni rahatlıkla götürür a15 yerine m34 tavsiye ederimM34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.
M34 ve A15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.
M34 10.200TL'ymiş ama 120Hz ekranı falan var yani seni rahatlıkla götürür A15 yerine M34 tavsiye ederim.
7000 tl edecek bir model değil. İkinci el S10+ bakınız o bütçede.Hocam dediğim gibi PC için para biriktiriyorum testlerine baktım günlük kullanım için uygun bir cihaz gibi 1-2 sene götürsün yeter sence 7 bin TL'ye alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.