Omix X300'den yenilenmiş iPhone 8 Plus'a geçilir mi?

865408

Femtopat
Arkadaşlar ben yaza doğru bilgisayar alacağım ve telefonumda artık çok fazla donmaya başladı, marka Omix X300 modelinden. Yenilenmiş iPhone 8 Plus'a geçmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica etsem marka ve model yazabilir misin?
M34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.

M34 ve a15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.
M34 10.200tlymiş ama 120hz ekranı falan var yani seni rahatlıkla götürür a15 yerine m34 tavsiye ederim

M34 ve A15 Samsung modellerine bakmanı öneririm seni rahatlıkla 1 1.5 yıl götürür. Çok fazla telefona bakmayan birisin anladığım kadarıyla. O yüzden çoğu telefon seni idare eder.

M34 10.200TL'ymiş ama 120Hz ekranı falan var yani seni rahatlıkla götürür A15 yerine M34 tavsiye ederim.

Evet fazla telefonla ilgilenmiyorum günlük kullanım için Instagram WhatsApp gibi uygulamalar için önerdigin modellerede bakayım vakit ayırdıgın için sağ ol hocam iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı