Omix X5 PUBG performansı kötü

Ramazan Eymen

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G
Ryzen 5 5600x
Msi A520M A-PRO
Lexar 16gb ram
Crucial 1Tb
Meslek
Öğrenci
Annem ile babam bana habersiz hediye almışlar 128 GB 6+6 RAM fakat performansı kötü sebebi nedir?

Jiroskop bile yok.

Son düzenleme:
Annem ile babam bana habersiz hediye almışlar 128 GB 6+6 RAM fakat performansı kötü sebebi nedir?

Jiroskop bile yok.

Kardeşim onu bende yaşadım ... hoş geldin aramiza bende de Omix X600 vardı ... telefon kapalı haldeyken kendi kendine isiniyordu ekrana basilmiyordu vb. Boyle Boyle derken cihaz hiç acilmadi ondan sonra garantiye verdim sıfır kutulu cihaz vercez dediler yav gittiler Omix X5 verdiler niye bunu verdiniz diyorum başka telefon yoktu diyor peki bu diğerinden daha mı iyi daha mı kötü diyor ki siteden bakabilirsiniz tamam da bunun işlemcisi iyi mi oyun oynayacam siteden bakarsınız dedi kendileri bana büyük ihtimal daha kötü telefon verdi sanırsam çünkü bunun hem ekran hem de işlemci olarak Omix X600'den daha kötü Omix almayın aldirtmayin bunun en başında olacagini biliyordum babama dedim alma ama o dinlemez ki gitti ben akşam eve dönünce bundan almış bunlar oldu sonrasinda diyorum ki güzel telefonmus değil mi? Dedim diyor ki sen bozmussun ... bombacı mülayim gibi telefon almış diyor ki sen bozmussun

Kardeşim onu bende yaşadım... Hoş geldin aramiza bende de Omix X600 vardı... Telefon kapalı haldeyken kendi kendine isiniyordu ekrana basilmiyordu vb. Boyle Boyle derken cihaz hiç acilmadi ondan sonra garantiye verdim sıfır kutulu cihaz vercez dediler yav gittiler Omix X5 verdiler niye bunu verdiniz diyorum başka telefon yoktu diyor peki bu diğerinden daha mı iyi daha mı kötü diyor ki siteden bakabilirsiniz tamam da bunun işlemcisi iyi mi oyun oynayacağım siteden bakarsınız dedi kendileri bana büyük ihtimal daha kötü telefon verdi sanırsam çünkü bunun hem ekran hem de işlemci olarak Omix X600'den daha kötü Omix almayın aldirtmayin bunun en başında olacagini biliyordum babama dedim alma ama o dinlemez ki gitti ben akşam eve dönünce bundan almış bunlar oldu sonrasinda diyorum ki güzel telefonmus değil mi? Dedim diyor ki sen bozmussun... Bombacı mülayim gibi telefon almış diyor ki sen bozmussun

Evet işlemcisi berbat

Değişik değişik isimli Çin malı telefon alınca normal açıkçası.

İşlemcisi ve optimizasyonu kötü. O bütçedeki cihazlardan jiroskop ve 60FPS beklemek yanlış zaten. O şartları sağlayan cihaz varsa da 2 haftada patlar elinde.

beyler yeni bi gelişme bunlar bana anca 1 ayda verdiler ya telefonu onuda bozuk vermişler ... daha 1 ay oldu yada olmadı bunun hoparlörü bozulda ya ... sıfır telefondu bu haparlöründen elektirik kaçağına benzer bi ses geliyo bu telefonu yapan hiç bakmamış mı kendi gittim telefoncudaydım kvk yazıyordu üzerinde gittim siz garantiye bakıyonuz mu dedi yok dedi biz kvk dan ürün alıyoz (telefon) dedi dedim ki benim tel omix bunu satamaz mıyım veya şikayet edip filan para iadesi alamaz mıyım dedi kadın dedi ki bu telefon kötüdür biz bunun parçasını bile almıyoz bu daha kutudayken bozuktur sen türk malı telefon niye alıyon dedi kadın dedi ki senin gibi babalar bile artık çıkmaz onlar bile almaz bu telefonu sıfır olsa bile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı