A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır?
Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Temmuz 2023 #2 Arrandale0 dedi: Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... İkisi de kötü ama ikisinin arasından A04s.
Arrandale0 dedi: Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... İkisi de kötü ama ikisinin arasından A04s.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Temmuz 2023 #3 EsatKa dedi: İkisi de kötü ama ikisinin arasından A04s. Genişletmek için tıkla... Omix daha çok hoşuma gitti gibi ama kronik sorunlu mu bir bilginiz var mı? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
EsatKa dedi: İkisi de kötü ama ikisinin arasından A04s. Genişletmek için tıkla... Omix daha çok hoşuma gitti gibi ama kronik sorunlu mu bir bilginiz var mı? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Arrandale0 dedi: Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında A04s.
Arrandale0 dedi: Merhaba, Öncelikle fiziksel olarak alacağım. Hangisi daha iyidir? Arada kaldım. Başka önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında A04s.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Temmuz 2023 #5 Arrandale0 dedi: Omix daha çok hoşuma gitti gibi ama Kronik sorunlu mu bir bilginiz var mı? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Genişletmek için tıkla... Omix alınmaması gereken, sıkıntılı bir marka. Uzak durun.
Arrandale0 dedi: Omix daha çok hoşuma gitti gibi ama Kronik sorunlu mu bir bilginiz var mı? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Genişletmek için tıkla... Omix alınmaması gereken, sıkıntılı bir marka. Uzak durun.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Temmuz 2023 #6 EsatKa dedi: Omix alınmaması gereken, sıkıntılı bir marka. Uzak durun. Genişletmek için tıkla... Rica etsem nedenlerini sayabilir misiniz? Samsung'dan adaptör çıkmıyormuş galiba. Samsung'un adaptörlerinden birisi olur mu? Oradaki çalışanlar bana tecno spark 8C önerdi o nasıldır?
EsatKa dedi: Omix alınmaması gereken, sıkıntılı bir marka. Uzak durun. Genişletmek için tıkla... Rica etsem nedenlerini sayabilir misiniz? Samsung'dan adaptör çıkmıyormuş galiba. Samsung'un adaptörlerinden birisi olur mu? Oradaki çalışanlar bana tecno spark 8C önerdi o nasıldır?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Temmuz 2023 #7 Arrandale0 dedi: Rica etsem nedenlerini sayabilir misiniz? Samsung'dan adaptör çıkmıyormuş galiba. Samsung'un adaptörlerinden birisi olur mu? Oradaki çalışanlar bana tecno spark 8C önerdi o nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam bilindik markalar değiller, kaliteli değiller, arayüzleri kötü, destekleri kötü, alınmaz. Ayrıca o tecno markasındanda uzak durmanızı öneririm.
Arrandale0 dedi: Rica etsem nedenlerini sayabilir misiniz? Samsung'dan adaptör çıkmıyormuş galiba. Samsung'un adaptörlerinden birisi olur mu? Oradaki çalışanlar bana tecno spark 8C önerdi o nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam bilindik markalar değiller, kaliteli değiller, arayüzleri kötü, destekleri kötü, alınmaz. Ayrıca o tecno markasındanda uzak durmanızı öneririm.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Temmuz 2023 #8 Cevaplar için teşekkürler. A04s alacağım galiba. Bir sorun yaşar mıyım? Son düzenleme: 1 Temmuz 2023
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Temmuz 2023 #9 Arrandale0 dedi: Cevaplar için teşekkürler. A04s alacağım galiba. Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşayacağınızı sanmıyorum.
Arrandale0 dedi: Cevaplar için teşekkürler. A04s alacağım galiba. Bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşayacağınızı sanmıyorum.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Temmuz 2023 #10 EsatKa dedi: Yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için. Hangi şarj başlığını almam gerektiği hakkında bir bilginiz var mı?
EsatKa dedi: Yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için. Hangi şarj başlığını almam gerektiği hakkında bir bilginiz var mı?