Omix X600 NFC 6+6 nasıl 12 GB RAM yapılır?

Anladım hocam atığınız ss lerde kamera 50 megapiksel yazılmış ama kameralar kısmında 108 gözüküyor satıcılar ve telefon bir biriyle çekiliyor çok garip.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221115-003241.png
    288,3 KB · Görüntüleme: 57
VRAM ibaresiyle ne güzel kafa karıştıyorlar helal olsun bu firmalara. VRAM görünce insan hemen atlar "ulan 6 GB ekran kartı ne güzel". Video RAM ibaresinin kullanımını aldatmaya yönelik böyle kullandığını belirten bir şikayet metni hazırlayıp firmaya kilit vurdurmak lazım.

Anladım hocam tığınız as kerde kamera 50 megapiksel yazılmış ama kameralar kısmında 108 gözüküyor satıcılar ve telefon bir biriyle çekiliyor çok garip.

İçinde old type dediğimiz basit ucuz yollu sensörler var. Belki 8 MP bir kamera ama yazılım tarafında 50 MP diye basmışlar. Bu tarz markalardan uzak durmanızda fayda var.

Aynen hocam milleti iyi kandırıyorlar ama kamer mevzusuna takıldım şu an yani fotoğraf kısmında 108 satıcılarda 50 megapiksel çok saçma.

Aynen hocam milleti iyi kandırıyorlar ama kamer mevzusuna takıldım şu an yani fotoğraf kısmında 108 satıcılarda 50 megapiksel çok saçma.

Device ınfo hw indirebilir misin kamera kısmına gelip ekran görüntüsü atarsan sevinirim.

Aynen öyle hocam o anda çok hızlı gelişti çok seçenekte yoktu bunu aldım artık yapacak bir şey yok.

Kendi sitelerinde bile böyle paylaşmışlar. 50 MP kamera ile 108 MP modu ile çekim var. Komedi tufanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…