Omix X6'da işletim sistemi nasıl değiştirilir?

St1ckle

Decapat
Daha fazla  
X6'nın çoğu özelliği ayarlarda bulunmuyor en temel olarak cümle başındaki harfi küçük yapmayı bile yapamıyorsunuz. Bundan dolayı bir şekilde değiştirebilir miyim?

Launcher'dan bahsedıyorsunuz sanırım. Google Launcher'ya da Microsoft Launcher yukleyın keyboard uygulaması gozukur. Ya da klavye acıkken üç çizgiden ayar tuşuna bas.

Microsoft'u buldumda Google'yi bulamadım hangisi daha iyidir? (normalde ondan bahsetmiyordum IPhone'lerde olan alttaki çubuk var ya yukarı çektiğinde çıkıyor sağ sola kaydırdığında uygulamalar arası geçiş yaptığın çubuk o navigasyon çubuğu diye geçiyor onu diyorum)

Launcher'dan bahsedıyorsunuz sanırım. Google Launcher'ya da Microsoft Launcher yukleyın keyboard uygulaması gozukur. Ya da klavye acıkken üç çizgiden ayar tuşuna bas.

Mesela Xiaomi ROM'u falan yüklemez miyim basit bir şekilde.

Tamam da konuyla alakası ne onu anlamadım Öyle mi yapmak istiyorsun yoksa klasik androıd çubuğu mu? Ayarını mı bulamadın? omıxın arayuzu suan saf androıde en yakın arayuz o yuzden rom degıstırmeye gerek yok. Aradığın ayarlar telefonda var fakat sen bulamıyorsun. Kendini daha iyi açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

Şu alttaki klasik son uygulamalar çık geri dön tuşları yerine çubuk olursa daha iyi olur onu istiyorumda bulamıyorum direk ayarlarda bulamadım.

Ayarlardan erişilebilirliğe gel. Aşağı kaydır Sistem kontrollerine bas. Açılan sekmede sistemde gezinmeye basıp hareketle gezinmeyi seç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…