Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 288 Çözümler 1 31 Temmuz 2025 #1 Omix X7 kullanıyorum ama telefon aşırı ısınıyor durduğu yerde. Hiç kullanmadığım halde ısınıyor. Nasıl çözüm bulurum yoksa genel bir problem mi?
Omix X7 kullanıyorum ama telefon aşırı ısınıyor durduğu yerde. Hiç kullanmadığım halde ısınıyor. Nasıl çözüm bulurum yoksa genel bir problem mi?
taksimdayi0 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #2 Hüseyin kenan dedi: Omix X7 kullanıyorum ama telefon aşırı ısınıyor durduğu yerde. Hiç kullanmadığım halde ısınıyor. Nasıl çözüm bulurum yoksa genel bir problem mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yeni mi başladı ve herhangi bi apk dosyası kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Hüseyin kenan dedi: Omix X7 kullanıyorum ama telefon aşırı ısınıyor durduğu yerde. Hiç kullanmadığım halde ısınıyor. Nasıl çözüm bulurum yoksa genel bir problem mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yeni mi başladı ve herhangi bi apk dosyası kurdunuz mu?
KS KS Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 288 Çözümler 1 31 Temmuz 2025 #3 taksimdayi0 dedi: Sorun yeni mi başladı ve herhangi bir APK dosyası kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hep vardı kurmadim. Artı 0 Eksi
taksimdayi0 dedi: Sorun yeni mi başladı ve herhangi bir APK dosyası kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hep vardı kurmadim.
taksimdayi0 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Hüseyin kenan dedi: Hep vardı kurmadim. Genişletmek için tıkla... Aynı model bende de var ancak ısınma problemi yok gibi. Bu yüzden genel bir problem olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Hüseyin kenan dedi: Hep vardı kurmadim. Genişletmek için tıkla... Aynı model bende de var ancak ısınma problemi yok gibi. Bu yüzden genel bir problem olduğunu sanmıyorum.