Teknik olarak Omix daha güçlü bence de daha mantıklı. A 51 daha eski bir model.
X700 ama Wi-Fi sorunu ve mikrofonu kötü RAM de 8 GB givi hissettirmiyor. Samsung'un oyun performansı denedim sizce nasıldır.
Omuz X700 de bulunan Helio G95 ile daha iyi oyun performansı alırsınız.Omix X700 mu Samsung'a 51 mi daha iyidir? Fiyat açısından bakmayın 2 telefonda elimde birini başkasına vereceğim, hangisi bende kalsın oyun olarak CoD. M oynuyorum o kadar.
Omuz X700 de bulunan Helio G95 ile daha iyi oyun performansı alırsınız.
İnternetteki verilerde Call of Duty de 40FPS olduğu söylenmiş. Ama bu kadar bile vermesini pek beklememPeki Samsung Call of Duty kaç FPS verir zaten PUBG falan oynamıyorum TikTok Instagram Call of Duty falan.
Performans olarak Omix X700 öneririm kesinlikle. Ama diğer şeyler için bir şey diyemem...Peki Samsung Call of Duty kaç FPS verir zaten PUBG falan oynamıyorum TikTok Instagram Call of Duty falan.
Aslında Omix Uİ var ama o da Stock dan farksız değilX700 daha fazla FPS sunar. Bi'de onda Stock Android var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.