İgnacio Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Bildiğiniz kadarıyla Omlet Arcade bazı sebeplerden dolayı kapandı, arkadaşlarla uzaktan Minecraft oynamak için benzeri hangi uygulamaları kullanabilirim?
Bildiğiniz kadarıyla Omlet Arcade bazı sebeplerden dolayı kapandı, arkadaşlarla uzaktan Minecraft oynamak için benzeri hangi uygulamaları kullanabilirim?
S SwindLer71 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 aternos nasıl kulanılıyordu hatırlamıyorum ama bu siteden sunucu açabilirsin
İgnacio Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 SwindLer71 dedi: aternos nasıl kulanılıyordu hatırlamıyorum ama bu siteden sunucu açabilirsin Genişletmek için tıkla... İlk olarak teşekkür ederim ama arkadaşım maalesef sebepsiz yere oturum açamıyor, bu yüzden sunuculara giremez
SwindLer71 dedi: aternos nasıl kulanılıyordu hatırlamıyorum ama bu siteden sunucu açabilirsin Genişletmek için tıkla... İlk olarak teşekkür ederim ama arkadaşım maalesef sebepsiz yere oturum açamıyor, bu yüzden sunuculara giremez
Enes_Hamza Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2024 #4 Aternos'un ayarlarından korsanı açarsan oturum açmadan girebilir
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #5 İgnacio dedi: İlk olarak teşekkür ederim ama arkadaşım maalesef sebepsiz yere oturum açamıyor, bu yüzden sunuculara giremez Genişletmek için tıkla... Xbox var?
İgnacio dedi: İlk olarak teşekkür ederim ama arkadaşım maalesef sebepsiz yere oturum açamıyor, bu yüzden sunuculara giremez Genişletmek için tıkla... Xbox var?