dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Yayın için kullanmayı düşünüyorum. İyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 dwarekithx dedi: Yayın için kullanmayı düşünüyorum. İyi midir? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam kullanıyordum ben bir 2 sene falan kullandım.
dwarekithx dedi: Yayın için kullanmayı düşünüyorum. İyi midir? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam kullanıyordum ben bir 2 sene falan kullandım.
RoHeroEren Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Kullanmamanı öneririm çünkü attığın gönderi ya da hesabını silemiyorsun benim hesabım bile öyle kaldı yarın bir gün pişman olmanı istemem.
Kullanmamanı öneririm çünkü attığın gönderi ya da hesabını silemiyorsun benim hesabım bile öyle kaldı yarın bir gün pişman olmanı istemem.
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 907 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2023 #4 RoHeroEren dedi: Kullanmamanı öneririm çünkü attığın gönderi ya da hesabını silemiyorsun benim hesabım bile öyle kaldı yarın bir gün pişman olmanı istemem. Genişletmek için tıkla... Attığın gönderi ve hesabını silebiliyorsun alakası yok. Ayrıyeten konu güncellemesi olsun omlet arcade platformu 30 Haziran gece 03:00'da kapandı. Şirket masrafları karşılayamadığı için batışa doğru gittiğini açıkladı ve platformu kapattılar.
RoHeroEren dedi: Kullanmamanı öneririm çünkü attığın gönderi ya da hesabını silemiyorsun benim hesabım bile öyle kaldı yarın bir gün pişman olmanı istemem. Genişletmek için tıkla... Attığın gönderi ve hesabını silebiliyorsun alakası yok. Ayrıyeten konu güncellemesi olsun omlet arcade platformu 30 Haziran gece 03:00'da kapandı. Şirket masrafları karşılayamadığı için batışa doğru gittiğini açıkladı ve platformu kapattılar.