Omlet Arcade ne oldu?

batmanferat

Decapat
Daha fazla  
Benim çocukluğum Omlet Arcade ile geçti ve neden kapandığını merak ediyorum. Kapanma sebebi hakkında bilgisi olan var mı?

Benim çocukluğum Omlet Arcade ile geçti ve neden kapandığını merak ediyorum. Kapanma sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
Şirket masrafları karşılayamadı. Karşılasa bile zarara doğru gidiyorlardı doğru olanı yapıp kapattılar.

Şirket masrafları karşılayamadı. Karşılasa bile zarara doğru gidiyorlardı doğru olanı yapıp kapattılar.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Peki, Omlet Arcade kurucusunu biliyor musunuz? İsmi, yaşı veya daha doğrusu herhangi bir bilginiz var mı?

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Peki, Omlet Arcade kurucusunu biliyor musunuz? İsmi, yaşı veya daha doğrusu herhangi bir bilginiz var mı?
11 kişi ile başlayan bir kuruluşa sahip. Yani arkadaş ekip olabilirler bu konu hakkında net bir bilgi yok diye biliyorum.

Sunucu odasında yangın çıkınca makineların çoğunu kaybetmişler. Masrafları karşılayamayınca ilk önce makineları rahatlatmak için sohbet geçmişlerini sildiler. Zaten o hamlede yavaş yavaş biteceği belli olmuştu. Bir zaman sonra da kapattılar.Son zamanlarınıda vurgun vs. yaparak bitirdiler.Fazla para yatıran dünya sıralamasına giriyordu kupa kazanıyordu gibi etkinliklerden bir kaç defa yaptılar.Etkinlikten 2-3 hafta sonra uygulama kapatıldı

Alternatifi yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…