naytsıleyır123 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Bir konuda OpenWrt değil de entware destekliyor demişlerdi ama anlamadım. Entware nedir OpenWrt gibi bir şey mi? Amacım Roblox ve DC'ye girebilmek. OpenWrt sitesinde modeme uygun yazılım bulamadım.
Bir konuda OpenWrt değil de entware destekliyor demişlerdi ama anlamadım. Entware nedir OpenWrt gibi bir şey mi? Amacım Roblox ve DC'ye girebilmek. OpenWrt sitesinde modeme uygun yazılım bulamadım.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 4 Nisan 2025 #2 Çözüm bulabildiniz mi?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.966 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 4 Nisan 2025 #3 KeeneticOS zaten OpenWRT tabanlı hocam. Hangi işlemi yapmak istiyorsunuz ki?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 8 Nisan 2025 #4 EkmekArasiHDD dedi: Keeneticos zaten OpenWrt tabanlı hocam. Hangi işlemi yapmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Zapret kurulumu için.
EkmekArasiHDD dedi: Keeneticos zaten OpenWrt tabanlı hocam. Hangi işlemi yapmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Zapret kurulumu için.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.966 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 9 Nisan 2025 #5 Aydın Bekoğlu dedi: Zapret kurulumu için. Genişletmek için tıkla... Zapret kurulumu OPKG gerektirir. Bu bileşen ise mevcut ancak kurulumu meşakkatli. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025
Aydın Bekoğlu dedi: Zapret kurulumu için. Genişletmek için tıkla... Zapret kurulumu OPKG gerektirir. Bu bileşen ise mevcut ancak kurulumu meşakkatli.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 14 Nisan 2025 #6 EkmekArasiHDD dedi: Zapret kurulumu OPKG gerektirir. Bu bileşen ise mevcut ancak kurulumu meşakkatli. Genişletmek için tıkla... Evet çok meşaketli olduğu için vazgeçtim.
EkmekArasiHDD dedi: Zapret kurulumu OPKG gerektirir. Bu bileşen ise mevcut ancak kurulumu meşakkatli. Genişletmek için tıkla... Evet çok meşaketli olduğu için vazgeçtim.