Arda525 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855 GitHub'dan Omori isimli oyuna mod yapmak için bir dosya indirdim. Dosyada herhangi bir .exe dosyası göremedim ve Visual Studio ile çalıştırdım. Sanırım bir tür hata verdi ama bir virüs olabileceğinden şüpheleniyorum. GitHub - Starpelly/OmoriModTool: Modding tool for Omori and other RPG Maker MV games site bu.
GitHub'dan Omori isimli oyuna mod yapmak için bir dosya indirdim. Dosyada herhangi bir .exe dosyası göremedim ve Visual Studio ile çalıştırdım. Sanırım bir tür hata verdi ama bir virüs olabileceğinden şüpheleniyorum. GitHub - Starpelly/OmoriModTool: Modding tool for Omori and other RPG Maker MV games site bu.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.320 Makaleler 2 Çözümler 1.529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Virustotal'a göre güvenilir.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 887 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 Arda525 dedi: GitHub'dan Omori isimli oyuna mod yapmak için bir dosya indirdim. Dosyada herhangi bir .exe dosyası göremedim ve Visual Studio ile çalıştırdım. Sanırım bir tür hata verdi ama bir virüs olabileceğinden şüpheleniyorum. GitHub - Starpelly/OmoriModTool: Modding tool for Omori and other RPG Maker MV games site bu. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda sanal makine (Windows sandbox) çalıştırarak test edebilirsiniz. Virüs olduğunu sanmıyorum. Bu arada VirusTotal'e fazla güvenmeyin.
Arda525 dedi: GitHub'dan Omori isimli oyuna mod yapmak için bir dosya indirdim. Dosyada herhangi bir .exe dosyası göremedim ve Visual Studio ile çalıştırdım. Sanırım bir tür hata verdi ama bir virüs olabileceğinden şüpheleniyorum. GitHub - Starpelly/OmoriModTool: Modding tool for Omori and other RPG Maker MV games site bu. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda sanal makine (Windows sandbox) çalıştırarak test edebilirsiniz. Virüs olduğunu sanmıyorum. Bu arada VirusTotal'e fazla güvenmeyin.