Merhaba hepimizin bildiği üzere Omron 20M switchler çift tıklamasıyla ünlü ve şu an yüksek bütçeli 2 güzel mouse da Omron optik switchler kullanılıyor. Bu switchler çift tıklama yapar mı?Bilgisi olmayan arkadaşlar mesaj yazmazsa sevinirim.
@599108 hocam 1-2 inceleme attım da bir tanesinde normal Omron'lardan daha az olarak yine de yaptığı belirtilmiş. Siz hiç okudunuzmu veya duydunuz mu böyle bir şey?
Bende tereddüt etmiştim.Tr de 2 inceleme var. Bir videoda az miktarda olduğu belirtilmiş. Koz kullanılacaksa Lamzu Atlantis tarafından kullanılmalı Ayrıca sora V2 nin yazılımı niye web?Çok saçma bence.
Bunun en büyük örneği G Pro X Superlight. Eski üretim GPX'lerde kötü Omron kullanılması sonucunda çift tıklama sorunu vardı, fakat sonradan 01F modeline geçtiler. Ve çift tıklama ortadan kalktı.
Omron en kaliteli switch markalarından biri. Bazı modellerde 20m versiyonu çift tıklama yaptığı için adı lekelendi. Optik switchler ise gecikme değerleri için değil de çift tıklama yapmamaları ile yaygınlaştı.
Kısaca Sora V2'de olan Omron optical switchler çift tıklama yapmaz.