OMSI 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Kutty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.042

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
OMSI 2 otobüs oyunu alınır mı? Gamepad ile rahatça oynanılabilir mi? Optimizasyonu nasıl?

Başka da düzgün otobüs oyunu bulamadım ki hocam hepsinde bir optimizasyon sorunu özensizlik vs.

Buna bakabilirsin. İndirimlerde de bayağı uygun fiyata düşüyor. Fena yorumlarda almamış.

Buna bakabilirsin. İndirimlerde de bayağı uygun fiyata düşüyor. Fena yorumlarda almamış.

Belirtiğiniz oyun OMSI 2 yanından geçemez özellikle otobus fizikleri ve modları konusunda.

OMSI 2 125 TL değil de indirimlerde 87 TL oluyor o zaman alınır çok fazla harita ve otobus modları var ve oyunun fizikleri çok çok iyi tavsiye ederim bende oynuyorum bu oyunun bir altı fernbus Simulator oyunu ama onda da mod desteği yok otobusleri para ile almak zorundasınız.

@Kutty

Belirtiğiniz oyun OMSI 2 yanından geçemez özellikle otobus fizikleri ve modları konusunda.

OMSI 2 125 TL değil de indirimlerde 87 TL oluyor o zaman alınır çok fazla harita ve otobus modları var ve oyunun fizikleri çok çok iyi tavsiye ederim bende oynuyorum bu oyunun bir altı fernbus Simulator oyunu ama onda da mod desteği yok otobusleri para ile almak zorundasınız.

@Kutty

Fernbus de düşünüyorum optimizasyon sorunu var mı?

@Kutty
10 yıllık oyun için 125 TL çok yüksek bir fiyat. Ondan tavsiye etmedim. Oyunlar hakkında pek bir bilgim yok. Fiyatı dert edecek biri değilse bakabilir tabi ki.

Evet, güzel ama gerçekten 125 TL haketmez. Mod destekleri falan yine güzel bir oyun.
Bu oyuna bak istersen:

Fernbus de düşünüyorum optimizasyon sorunu var mı?

Var ama eskisi kadar yok zaten OMSI 2 alsanız optimizasyon sorunun yaşayacaksınız sadece daha modern bir oyun isterseniz diye fernbus önerdim ancak OMSI 2 almak daha mantıklı çünkü modları sizi uzun süre sıkmadan götürecektir.

Evet, güzel ama gerçekten 125 TL haketmez. Mod destekleri falan yine güzel bir oyun.
Bu oyuna bak istersen:

Bu oyunu aldım oynadım ancak gerçekten rezalet bir optimizasyonu var RTX 2060 sahibi olmama rağmen aşırı kasıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı