Fiyatı çok yüksek. Kaç yıllık oyun o kadar para verilmez. Grafikler falan da eskimiş bayağı.OMSI 2 otobüs oyunu alınır mı? Gamepad ile rahatça oynanılabilir mi? Optimizasyonu nasıl?
Fiyatı çok yüksek. Kaç yıllık oyun o kadar para verilmez. Grafikler falan da eskimiş bayağı.
Başka da düzgün otobüs oyunu bulamadım ki hocam hepsinde bir optimizasyon sorunu özensizlik vs.
![]()
Bus Simulator 18 on Steam
Experience the job of a bus driver in a vast and freely drivable urban area. Drive original licensed city buses from the great brands: Mercedes-Benz, Setra, MAN, and IVECO BUS. Transport your passengers safely and punctually, either solo in single player mode, or in multiplayer mode.store.steampowered.com
Buna bakabilirsin. İndirimlerde de bayağı uygun fiyata düşüyor. Fena yorumlarda almamış.
Belirtiğiniz oyun OMSI 2 yanından geçemez özellikle otobus fizikleri ve modları konusunda.
OMSI 2 125 TL değil de indirimlerde 87 TL oluyor o zaman alınır çok fazla harita ve otobus modları var ve oyunun fizikleri çok çok iyi tavsiye ederim bende oynuyorum bu oyunun bir altı fernbus Simulator oyunu ama onda da mod desteği yok otobusleri para ile almak zorundasınız.
@Kutty
10 yıllık oyun için 125 TL çok yüksek bir fiyat. Ondan tavsiye etmedim. Oyunlar hakkında pek bir bilgim yok. Fiyatı dert edecek biri değilse bakabilir tabi ki.Belirtiğiniz oyun OMSI 2 yanından geçemez özellikle otobus fizikleri ve modları konusunda.
OMSI 2 125 TL değil de indirimlerde 87 TL oluyor o zaman alınır çok fazla harita ve otobus modları var ve oyunun fizikleri çok çok iyi tavsiye ederim bende oynuyorum bu oyunun bir altı fernbus Simulator oyunu ama onda da mod desteği yok otobusleri para ile almak zorundasınız.
@Kutty
Fernbus de düşünüyorum optimizasyon sorunu var mı?
Evet, güzel ama gerçekten 125 TL haketmez. Mod destekleri falan yine güzel bir oyun.
Bu oyuna bak istersen:
![]()
The Bus on Steam
The Bus is the next generation of city bus driving simulation set in the capital of Germany, Berlin, on a realistic scale of 1:1. Transport passengers on different lines across the city with various busses. Manage your fleet and team up with other drivers online.store.steampowered.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.