Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Ekim 2023 #11 Melih0192 dedi: İyi günler hocam foruma oyun içi fotoğraf atarsınız değil mi? OMSI'de gerçekçi fizik modları da var onlara da bakın. Genişletmek için tıkla... Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler.
Melih0192 dedi: İyi günler hocam foruma oyun içi fotoğraf atarsınız değil mi? OMSI'de gerçekçi fizik modları da var onlara da bakın. Genişletmek için tıkla... Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #12 Bel Kemiği dedi: Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OMSI grafik ve fizik modlarını OMSI 2 reboot veya webdisk de bulabilirsin hocam. Bel Kemiği dedi: Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.Hocam citybus 628 paketini buraya bırakıyorum. RAR'dan çıkarıp OMSI klasörüne atman lazım. Son düzenleme: 3 Ekim 2023
Bel Kemiği dedi: Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OMSI grafik ve fizik modlarını OMSI 2 reboot veya webdisk de bulabilirsin hocam. Bel Kemiği dedi: Atarım tabii ki fizik modlarınada bakarım oyunun kendisi fizikde zaten neyse tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.Hocam citybus 628 paketini buraya bırakıyorum. RAR'dan çıkarıp OMSI klasörüne atman lazım.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Ekim 2023 #13 Melih0192 dedi: OMSI grafik ve fizik modlarını OMSI 2 reboot veya webdisk de bulabilirsin hocam. İyi oyunlar.hocam citybus 628 paketini buraya bırakıyorum. RAR'dan çıkarıp OMSI klasörüne atman lazım. Genişletmek için tıkla... Adamsın.
Melih0192 dedi: OMSI grafik ve fizik modlarını OMSI 2 reboot veya webdisk de bulabilirsin hocam. İyi oyunlar.hocam citybus 628 paketini buraya bırakıyorum. RAR'dan çıkarıp OMSI klasörüne atman lazım. Genişletmek için tıkla... Adamsın.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #14 Bir OMSI 2 fotoğrafı daha bırakıyorum iyi günler. Harita İstanbul XS1. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 1,7 MB · Görüntüleme: 118
grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #15 Oyun numlock ve direksiyon seti dışında oynanabiliyor mu?
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #16 grancoupe dedi: Oyun NumLock ve direksiyon seti dışında oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet mouse ile oynanıyor. OMSI 2 mouse ile oynanır zaten.
grancoupe dedi: Oyun NumLock ve direksiyon seti dışında oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet mouse ile oynanıyor. OMSI 2 mouse ile oynanır zaten.
grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #17 Melih0192 dedi: Evet mouse ile oynanıyor. OMSI 2 mouse ile oynanır zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle oynuyordum aslında. Unutmuşum öyle de oynandığını.
Melih0192 dedi: Evet mouse ile oynanıyor. OMSI 2 mouse ile oynanır zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle oynuyordum aslında. Unutmuşum öyle de oynandığını.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #18 Bel Kemiği dedi: Şu an 280 TL tüm DLC'ler ile 15k küsur sizce alınır mı? Tabii DLC'ler hariç Genişletmek için tıkla... buradan Hocam mod yüklemek istiyorsanız temsa avenue otobüsünün linkini bıraktım.
Bel Kemiği dedi: Şu an 280 TL tüm DLC'ler ile 15k küsur sizce alınır mı? Tabii DLC'ler hariç Genişletmek için tıkla... buradan Hocam mod yüklemek istiyorsanız temsa avenue otobüsünün linkini bıraktım.
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #19 Melih0192 dedi: buradan hocam mod yüklemek istiyorsanız temsa avenue otobüsünün linkini bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam citybus 628'i atacaktınız DİDPOL dedi: Hocam citybus 628'i atacaktınız Genişletmek için tıkla... Pardon fark etmedim zaten atmışsın.
Melih0192 dedi: buradan hocam mod yüklemek istiyorsanız temsa avenue otobüsünün linkini bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam citybus 628'i atacaktınız DİDPOL dedi: Hocam citybus 628'i atacaktınız Genişletmek için tıkla... Pardon fark etmedim zaten atmışsın.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #20 Otokar kent Hocam OMSI 2 için olan kent linkini de bıraktım çözüm yaparsanız sevinirim.