OMSI 2 otobüs gitmiyor

berkcan316

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle OMSI 2 oyuncusuyum ve otobüste elektrik tesisatı (e tuşu)na bastıktan sonra marşa (m tuşu) 1 kere bassam bile ya da basılı tutsam bile otobüste tık yok ve otobüste hat işleri falan varmış sanırım. Daha yeniyim belediye otobüsü gibi nasıl sürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı otobüslerde motoru çalıştırmak için bir kaç kez E tuşuna basıp en son tekrar E tuşuna basılı tutmak gerekiyor. Bazıları ise M tuşuna basılı tutunca motoru çalıştırıyor. Hangi otobüsü kullanmak istiyordun?
Oyunu yeni indirdim ilk başta eski bi man veriyor resim atabilirim istersen (teşekkür ederim 🙏💕)

Elektrik düğmesine 2-3 kez basman gerekebilir. Tam hatırlamıyorum. YouTube'da rehberler mevcut.
Oyunu ilk açtığımda çalıştı sonrasında kendi kendine durdu bidahada çalışmadı zaten YouTube'a baktım olmuyor onlarda

Oyunu ilk açtığımda çalıştı sonrasında kendi kendine durdu bidahada çalışmadı zaten YouTube'a baktım olmuyor onlarda

Otobüsü kontrol etmem için akşamı beklemen gerekecek. O otobüsün çalıştırma prosedürleri aklımda değil. Mod ve DLC otobüsleri kullandığım için eski otobüsleri unuttum hep.

Direkt otobüs çalışmıyor 😃
Allah Allah, manuel olarak çalıştırmayı denediniz mi? Elektriği açtıktan sonra otobüse elektrik gelmiyorsa anahtarı içeriye doğru itin, daha sonra orada siyah düğme var anahtarın hemen orada ona basın bir de böyle deneyin bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı