OMSI 2 otobüs gitmiyor

berkcan316

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle OMSI 2 oyuncusuyum ve otobüste elektrik tesisatı (e tuşu)na bastıktan sonra marşa (m tuşu) 1 kere bassam bile ya da basılı tutsam bile otobüste tık yok ve otobüste hat işleri falan varmış sanırım. Daha yeniyim belediye otobüsü gibi nasıl sürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah, manuel olarak çalıştırmayı denediniz mi? Elektriği açtıktan sonra otobüse elektrik gelmiyorsa anahtarı içeriye doğru itin, daha sonra orada siyah düğme var anahtarın hemen orada ona basın bir de böyle deneyin bakalım.
La n+m basınca çalıştı sağolun ilgilendiğiniz için ben bide yolcu almak ve mause ile sağ sola bakmak istiyorum nasıl yapabilirim

Hahahaha rica ederim :) Hocam yolcu almak işi biraz uzun Youtube'dan ben size video atayım daha iyi olur. Mouse ile bakmak için farenin tekerleğine basarak çevirin, sağ tuşu ise uzaklaştırma ve yakınlaştırma. Bu arada o tuşuna basarsanız mouse ile kontrol edersiniz, tekrar o tuşuna basarsanız klavyeye döner. Klavyede 8-4-6-2 tuşuyla hareket ediyor otobüs. Bence mouse çok daha iyi, yukarı aşağıya sağ sola hareket ettirerek sürüyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hahahaha rica ederim :) Hocam yolcu almak işi biraz uzun Youtube'dan ben size video atayım daha iyi olur. Mouse ile bakmak için farenin tekerleğine basarak çevirin, sağ tuşu ise uzaklaştırma ve yakınlaştırma. Bu arada o tuşuna basarsanız mouse ile kontrol edersiniz, tekrar o tuşuna basarsanız klavyeye döner. Klavyede 8-4-6-2 tuşuyla hareket ediyor otobüs. Bence mouse çok daha iyi, yukarı aşağıya sağ sola hareket ettirerek sürüyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim iyi akşamlar ❤

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı